Blackbellin tietosuojakäytäntö

Luo verkkosivustosi tai sovelluksesi Blackbellin avulla, ajoita tapaamisia, myy verkossa, hallinnoi maksuja, tilauksia, chatteja, CRM: tä ja tehtäviä.

Tietosuojakäytäntö

Päivitetty viimeksi: 24. toukokuuta 2018

---
Me Blackbell, Inc. ("Blackbell", "me", "me" tai "meidän") olemme luoneet tämän tietosuojakäytännön (tämä "tietosuojakäytäntö"), koska tiedämme, että välität meille antamiesi tietojen olevan käytetään ja jaetaan. Tämä tietosuojakäytäntö liittyy Blackbellin tiedonkeruuta ja käyttöä koskeviin käytäntöihimme Palveluihimme liittyen, jotka ovat saatavilla internetsivuillamme osoitteessa https://www.blackbell.com ("Verkkosivusto").
Käyttäjien kuvaus ja ehtojen hyväksyminen
Tämä tietosuojakäytäntö koskee verkkosivuston kävijöitä, jotka katsovat vain julkisesti saatavilla olevaa sisältöä (”Vierailijat”) ja yksityishenkilöitä, yrityksiä tai muita laitoksia, jotka ovat kirjautuneet käyttämään Palvelumme (”Asiakkaat”).
Vierailijat hyväksyvät tämän tietosuojakäytännön ja siihen liittyvien käyttöehtojen ehdot vierailemalla verkkosivuillamme.
Kun asiakas kirjautuu, käyttää ja / tai käyttää Palveluita, jokainen asiakas hyväksyy tämän tietosuojakäytännön ja siihen liittyvän lisenssisopimuksen ehdot.

Jos et ole samaa mieltä tai et ole tyytyväinen mihinkään tämän käytännön osa-alueeseen, sinun tulee välittömästi lopettaa Palveluidemme käyttö tai käyttö.
Suurikokoisilla termeillä, joita ei ole määritelty tässä tietosuojakäytännössä, on oltava käyttöehtojen mukainen (kun kyseessä on vierailijat) ja lisenssisopimus (kun kyseinen termi koskee asiakkaita).

Suhteemme sinuun

On tärkeää, että tunnistat Blackbellin suhteen, mikä suhde (t) on Blackbellin tietosuojavelvoitteiden ja oikeudet henkilökohtaisiin tietoihin tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Blackbellillä on seuraavat suhteet:

  • ”Käyttäjä” on henkilö, joka tarjoaa meille henkilökohtaisia tietoja verkkosivuillamme tai muilla palveluillamme, tuotteillamme tai alustoillamme, kuten kirjautumalla uutiskirjeemme tai ottamalla yhteyttä chat-messengerin kautta. Täällä Blackbell on rekisterinpitäjä.
  • ”Asiakas” on erityinen käyttäjä, joka on sitoutunut toimimaan edustajana (”tietojenkäsittely”) hankkimalla Palvelut. Asiakas on rekisterinpitäjä, ja Blackbell on niiden tietojenkäsittelyohjelma.
  • ”Asiakkaan loppukäyttäjä” on henkilö, joka antaa henkilökohtaiset tiedot asiakkaillemme. Emme hallitse henkilötietojensa keräämistä koskevia tarkoituksia tai keinoja, emmekä ole suorassa yhteydessä asiakkaiden loppukäyttäjiin.
Keräämämme ja / tai vastaanottamamme tiedot
Verkkosivuston käytön ja Palveluiden, Blackbellin tai muiden tekemien, kolmansien osapuolten toimittamien toimittajien kanssa, keräämme (ja / tai vastaanottavat) seuraavat tiedot. Valtuutatte meitä keräämään, vastaanottamaan, käyttämään ja jakamaan tämän tietosuojakäytännön mukaisia tietoja.
1. Henkilötiedot

Kun käytät palveluitamme, keräämme yleensä seuraavat henkilökohtaiset tiedot sinusta:

  • Tilisi rekisteröintitiedot, mukaan lukien nimi, sähköposti, puhelinnumero ja / tai avatar;
  • Luottokorttisi ja / tai muu laskutustietosi;
  • Chat-tiedot, joita annoit, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, liitetiedostosi ja / tai puhelinnumerosi;
  • Yritystiedot, kuten yrityksen nimi, yrityksen koko ja liiketoiminnan tyyppi;
  • Kaikki muut meille toimittamat tiedot, kuten, mutta ei rajoittuen, kun lisäät työtoverin liittymään Palvelut-palveluun, viittaavat yksilön Blackbelliin;

Kaikkia tämän jakson mukaisesti saamiamme tietoja kutsutaan kollektiivisesti "henkilökohtaisiksi tiedoiksi". Emme kerää henkilötietoja vierailijoilta tai asiakkailta, elleivät ne luovuta tällaista tietoa vapaaehtoisesti yhdelle tai useammalle nimenomaiselle tarkoitukselle, joka heille on nimenomaisesti määritelty.
2. Asiakkaan tiedot ja asiakkaan loppukäyttäjän tiedot.
Palveluita käytettäessä asiakkaat voivat tarjota meille tai antaa meille mahdollisuuden käyttää asiakastietoja ja loppukäyttäjän tietoja. Käytämme ja jaamme Asiakkaan tietoja ja Loppukäyttäjän tietoja Palveluidemme tarjoamiseksi ja käyttöoikeussopimuksen ehtojen mukaisesti.

3. Muut tiedot.
Henkilötietojen, Asiakastietojen ja loppukäyttäjän tietojen lisäksi voimme kerätä tai saada lisätietoja (yhdessä ”Muut tiedot”). Tällaisia muita tietoja voivat olla:
a. Toiminnastasi. Tiedot, jotka keräämme automaattisesti, kun käytät verkkosivustoa, kuten laite, josta käytät verkkosivustoa ja / tai palveluja, IP-osoitteesi, selaimen tyyppi ja kieli, viittaus- ja poistumissivut ja URL-osoitteet, päivämäärä ja kellonaika, aika käytettynä tietyillä sivuilla, mitä verkkosivuston osia käytät ja samankaltaisia tietoja sivuston ja / tai Palveluiden käytöstä.
b. Evästeistä. Tiedot, jotka keräämme käyttämällä evästetekniikkaa. Evästeet ovat pieniä tietopaketteja, jotka verkkosivusto tallentaa tietokoneen kiintolevylle, jotta tietokoneesi "muistaisi" vierailustasi koskevia tietoja. Käytämme evästeitä, joiden avulla voimme kerätä muita tietoja ja parantaa kokemustasi verkkosivuston avulla.

Voimme käyttää seuraavia evästeitä ja seurantateknologioita:

  • Tarkat evästeet . Nämä evästeet ovat välttämättömiä, koska niiden avulla voit liikkua Palveluidemme ympärillä ja käyttää tiettyjä palveluja. Esimerkiksi ehdottoman välttämättömät evästeet mahdollistavat turvallisten alueiden käytön. Ilman näitä evästeitä joitakin Palveluita ei voida tarjota.
  • Suorituskyky / Analytics-evästeet . Nämä evästeet keräävät tietoja käytöstä ja vuorovaikutuksesta palvelumme kanssa. Tällaisten evästeiden keräämien tietojen tyypit sisältävät ne sivut, joihin siirryt useimmiten, kuinka paljon aikaa käytät tälle sivulle, tai jos saat virheilmoituksia tietyiltä sivuilta.
  • Toiminnallisuus Evästeet . Nämä evästeet antavat meille mahdollisuuden muistaa mieltymyksesi ja valintasi, jotta voimme räätälöidä Palvelumme sinulle ja etujasi. Nämä evästeet muistavat esimerkiksi valitsemasi maan tai kielen tai käyttävät näyttönimeä Palvelujen osiin. Jos olet kirjautunut tiliisi, voimme yhdistää evästetiedot tiliisi sidottuihin henkilökohtaisiin tietoihin.
  • Mainonta / markkinointi Evästeet . Nämä evästeet antavat meille mahdollisuuden toimittaa sinulle asiaankuuluvia markkinointi- ja mainosviestejä. He keräävät tietoja vuorovaikutuksesta markkinointitoimintamme kanssa (esim. Verkkosivustolla tai sähköpostilla), jotta voit selvittää, mitä etujasi ja mieltymystesi ovat, ja kuinka tehokkaita tällaiset mainonta- tai markkinointikampanjat ovat.

Voit ohittaa selaimesi muuttamalla sen asetuksia kohdassa Asetukset tai Asetukset, lopettamaan evästeiden hyväksymisen tai kehottamaan sinua ennen kuin hyväksyt evästeen sivustoista, joita käyt. Jos et hyväksy evästeitä, et voi käyttää joitakin tai kaikkia Palveluiden osia tai toimintoja.
C. Kolmannen osapuolen Analytics. Käytämme kolmannen osapuolen analytiikkapalveluja (kuten Google Analyticsia) arvioidaksenne sivuston käyttöä, koota raportteja aktiviteeteista, kerätä väestötietoja, analysoida suorituskykyä koskevia tietoja ja kerätä ja arvioida muita verkkosivustoon ja Internetiin liittyviä tietoja. Nämä kolmannet osapuolet käyttävät evästeitä ja muita tekniikoita, joiden avulla voidaan analysoida ja antaa meille tietoja. Kun käytät verkkosivustoa ja käytät sitä, annat suostumuksen, että nämä analyytikoiden tarjoajat käsittelevät sinua koskevia tietoja tässä tietosuojakäytännössä esitetyllä tavalla ja tarkoituksiin.
Jos haluat lisätietoja näistä kolmansista osapuolista, kuten siitä, miten tietyn tiedonkeruun käytöstä poistetaan, käy alla olevilla sivustoilla. Huomaa, että jos poistat palvelusta, et ehkä voi käyttää sivuston kaikkia toimintoja.
Google Analyticsissa käy osoitteessa https://www.google.com/analytics
Clickyn osalta käy osoitteessa https://clicky.com
Tarkista Inspectlet-sivustolta osoitteessa https://www.inspectlet.com/

Kolmannen osapuolen mainosyritysten keräämät tiedot
Voit valtuuttaa meidät jakamaan Muita tietoja verkkosivustollasi tapahtuvasta toiminnastasi kolmansien osapuolten kanssa, jotta voit räätälöidä, analysoida, hallita, raportoida ja optimoida mainoksia, joita näet verkkosivustolla ja muualla. Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää evästeitä, pikselimerkkejä (kutsutaan myös web-majakkeiksi tai selkeiksi gifeiksi) ja / tai muita tekniikoita tällaisen muun tiedon keräämiseksi tällaisiin tarkoituksiin. Pikselitunnisteet mahdollistavat meille ja näiden kolmannen osapuolen mainostajille mahdollisuuden tunnistaa selaimen evästeen, kun selain vierailee sivustossa, jossa pikselin tunniste sijaitsee, jotta saat selville, mikä mainos tuo käyttäjälle tietyn sivuston. Voit välttää mainonnan räätälöinnin keräämiesi tietojen perusteella. Jos haluat lisätietoja tämän tiedon käytöstä tai halutessasi olla käyttämättä näitä tietoja palveluntarjoajamme tai kolmansien osapuolten mainoskumppaneita kieltäytymällä, käy Verkkomainonnan aloitteessa napsauttamalla http://www.networkadvertising.org/managing /opt_out.asp
4. Miten käytämme ja jaamme tietoja
Valtuutatte käyttämään henkilötietoja, asiakastietoja, loppukäyttäjän tietoja ja muuta tietoa (yhteisesti ”tietoja”) seuraaviin tarkoituksiin. Emme käytä henkilötietojasi muuhun tarkoitukseen kuin tässä politiikassa kuvattuihin tai sinulle ilmoitettuihin tarkoituksiin.

  • Palvelujen tarjoaminen sinulle . Kun haluat käyttää Blackbellia myymään palvelujasi tai osallistua kumppaniohjelmaan, vaadimme teiltä tiettyjä tietoja. Tällaisiin tietoihin voi sisältyä yhteystietosi, verkkosivustosi ja maksutietosi sekä tiedot viittauksistasi. Jaamme tämän tiedon palveluntarjoajien tai yhteistyökumppaneidemme kanssa siinä määrin kuin on tarpeen, jotta voimme tarjota sinulle edelleen Palvelut. Emme voi tarjota sinulle palveluja ilman tällaista tietoa.

  • Voit lähettää palveluun liittyviä viestejä . Lähetämme sinulle hallinnollisia tai tiliin liittyviä tietoja, joiden avulla voit päivittää palveluistamme, ilmoittaa sinulle asiaankuuluvista turvallisuusongelmista tai päivityksistä tai tarjota sinulle muita tapahtumiin liittyviä tietoja. Ilman tällaista viestintää et ehkä ole tietoinen tiliin liittyvistä tärkeistä tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa siihen, miten voit käyttää palveluitamme.

  • Tunnistamiseen, todentamiseen ja turvallisuuteen . Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle turvallisen kokemuksen palveluistamme. Tätä varten käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi turvallisuuden parantamiseksi, henkilöllisyyden tai palvelun käytön valvomiseksi ja tarkistamiseksi, roskapostin tai muiden haittaohjelmien tai tietoturvariskien torjumiseksi. Käsittelemättä henkilökohtaisia tietojasi emme ehkä pysty takaamaan Palveluidemme turvallisuutta.

  • Tarjota asiakaspalvelua . Kun otat meihin yhteyttä kysymyksiä, palautetta, huolenaiheita, kiistoja tai ongelmia, käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, jotta voimme vastata sinulle ja ratkaista mahdolliset ongelmat. Jos emme käsittele henkilökohtaisia tietojasi, emme voi vastata pyyntöihisi ja varmistaa palvelujen jatkuvan käytön.

  • Pyydä palautetta

  • Osallistua markkinointitoimintaan . Voimme lähettää sinulle markkinointiviestinnän, jossa kerrotaan asiaankuuluvista tuotteista ja palveluista ja uusista ominaisuuksista. kohdennettu markkinointi; tarjota sinulle myynninedistämistarjouksia; tai kertoa teille tapahtumistamme, webinaareistamme tai materiaaleistamme, myös yhteistyökumppaneidemme materiaaleista. Käsittelemme tietoja palvelumme käytöstä ja yhteystietojasi markkinointiviestinnän tarjoamiseksi. Voit poistaa markkinointiviestinnän milloin tahansa.

  • Tutkimusta ja kehitystä . Olemme ylpeitä siitä, että olemme innovatiivisia ja tarjoamme sinulle uusia, räätälöityjä tai parannettuja palveluita. Jotta voisimme tehdä niin, käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi paremmin ymmärtämään sinua ja tapaa, jolla käytät ja vuorovaikutuksessa palvelumme kanssa. Ilman tällaista käsittelyä emme voi varmistaa, että osa palveluistamme on osa tai kaikki.

Voit myös valtuuttaa meidät käyttämään ja / tai jakamaan tietoja alla kuvatulla tavalla.
  • Toimittajat ja niihin liittyvät kolmannet osapuolet . Voimme harjoittaa muita yrityksiä ja yksilöitä suorittamaan tiettyjä liiketoimintaan liittyviä toimintoja puolestamme. Esimerkkejä voivat olla teknisen avun tarjoaminen, tilausten täyttäminen, asiakaspalvelu ja markkinointituki. Näillä muilla yrityksillä on pääsy tietoihin vain, kun se on tarpeen tehtäviensä suorittamiseksi ja lain sallimissa rajoissa. Voimme myös jakaa tietojasi emoyhtiömme, tytäryhtiöihimme tai muihin yhteisessä määräysvallassa oleviin yrityksiimme.

  • Kokonaistiedot.   Jotta voimme ymmärtää paremmin kävijöitämme ja asiakkaita, voimme analysoida henkilötietoja muilla tiedoilla anonyyminä ja yhdistetyssä muodossa, jotta voimme käyttää, ylläpitää, hallita ja parantaa verkkosivustoa ja palveluja. Tämä yhdistetty tieto ei tunnista sinua henkilökohtaisesti. Voimme jakaa tämän yhdistetyn tiedon tytäryhtiömme, edustajamme, liiketoiminta- ja myynninedistämiskumppaniemme ja muiden kolmansien osapuolten kanssa. Voimme myös paljastaa kokonaistilastoja, jotta sivusto ja palvelut voidaan kuvata nykyisille ja mahdollisille liikekumppaneille ja muille kolmansille osapuolille muille laillisille tarkoituksille.

  • Liiketoiminnan siirrot . Kun kehitämme liiketoimintaamme, voimme myydä tai ostaa yrityksiä tai omaisuutta. Yrityksen myynnin, sulautumisen, uudelleenjärjestelyn, varojen myynnin, purkamisen tai vastaavan tapahtuman tapauksessa tiedot voivat olla osa siirrettyä omaisuutta.

  • Oikeudelliset vaatimukset . Voimme paljastaa tietosi, jos laki sitä vaatii, tai hyvässä uskossa, että tällainen toiminta tai julkistaminen on välttämätöntä tai tarkoituksenmukaista: i) käyttää verkkosivustoa, ii) noudattaa laillista velvoitetta, ilmoittaa lainvastaisesta toiminnasta, yhteistyössä lainvalvonnan kanssa tai suojelemaan oikeudellista vastuuta vastaan, (iii) suojelemaan ja puolustamaan oikeuksiamme, omaisuuttamme, henkilökuntaa, toimittajia, sponsoreita, edustajia tai lisenssinantajia, tai (iv) suojelemaan myyjien, verkkosivuston käyttäjien tai yleisön henkilökohtaista turvallisuutta .

5. Tietojen ja viestintäasetusten käyttäminen ja muokkaaminen
Asiakkaat voivat käyttää, poistaa, tarkistaa ja / tai tehdä muutoksia henkilökohtaisiin tietoihinsa kirjautumalla tililleen tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@blackbell.com. Lisäksi voit hallita markkinointi- ja ei-tapahtumaviestinnän vastaanottamista napsauttamalla Blackbell-markkinointiviestin alareunassa olevaa linkkiä. Käytämme kaupallisesti kohtuullisia ponnisteluja tällaisten pyyntöjen käsittelemiseksi ajoissa. Asiakkaat eivät voi sulkea BlackBell-tiliinsä liittyvää liiketoimi-sähköpostiviestiä.
6. Miten suojaamme tietoja
Teemme kaupallisesti kohtuullisia toimenpiteitä tietojen suojaamiseksi häviöltä, väärinkäytöltä ja luvattomalta käytöltä, paljastamiselta, muutoksilta tai tuhoamiselta. Ymmärrä kuitenkin, että mikään turvajärjestelmä ei ole läpäisemätön. Emme voi taata tietokantojen tai niiden kolmansien osapuolien tietokantojen tietoturvaa, joiden kanssa voimme jakaa näitä tietoja, emmekä voi taata, että toimittamiasi tietoja ei oteta kiinni, kun niitä lähetetään Internetin välityksellä. Erityisesti meille lähetetty sähköpostiviesti ei välttämättä ole turvallinen, joten sinun on syytä olla erityisen varovainen, kun päätät, mitä tietoja lähetät meille sähköpostitse.

Olet myös vastuussa henkilötietojesi turvallisuudesta. Sinun tulisi valita riittävän pitkä ja monimutkainen salasana, kun käytät palveluitamme, ja pidä salasana luottamuksellisena. Jos luulet, että tililläsi on ollut luvaton pääsy tai käyttö, ota yhteyttä välittömästi osoitteeseen privacy@blackbell.com.
7. Ulkoiset sivustot
Verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille. Blackbell ei voi valvoa näiden verkkosivustojen yksityisyyttä tai sisältöä. Siten emme ole vastuussa näiden kolmansien osapuolien verkkosivujen sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä. Sinun tulisi tarkistaa sovellettava kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot vierailemalla muilla sivustoilla.
8. Lapset
Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia tietoja alle 16-vuotiailta lapsilta verkkosivuston kautta. Jos olet alle 16-vuotias, älä anna meille henkilökohtaisia tietoja. Kannustamme vanhempia ja laillisia huoltajia seuraamaan lastensa Internetin käyttöä ja auttaaksemme noudattamaan tietosuojakäytäntöämme antamalla lapsilleen koskaan antaa henkilökohtaisia tietoja ilman heidän lupaansa. Jos sinulla on syytä uskoa, että alle 16-vuotias lapsi on antanut meille henkilökohtaisia tietoja, ota meihin yhteyttä ja pyrimme poistamaan nämä tiedot tietokannoistamme.

9. Tärkeä huomautus muille kuin Yhdysvaltain asukkaille
Verkkosivusto ja palvelut ovat suunnattu asiakkaille, jotka sijaitsevat lähinnä Ranskassa, Euroopan unionissa ja Yhdysvalloissa. Kaikki meille antamat tiedot, mukaan lukien rajoituksetta kaikki henkilökohtaiset tiedot, tallennetaan Euroopan unionissa sijaitseviin palvelimiin. Käytämme tietojasi (mukaan lukien kaikki henkilökohtaiset tiedot) yksinomaan välttämättöminä meille ja teille tehtävän sopimuksen täyttämiseksi, kuten esimerkiksi Palveluidemme tarjoamiseksi lisenssisopimuksen mukaisesti.
10. Kalifornian asukkaat
Kalifornian siviililain 1798.83 §: n mukaan Kalifornian asukkaat, joilla on vakiintunut liikesuhde Blackbelliin, voivat halutessaan kieltäytyä jakamasta henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa suoramarkkinointitarkoituksiin. Jos olet Kalifornian asukas ja (1) haluat kieltäytyä; tai (2) haluat pyytää tiettyjä tietoja, jotka koskevat henkilökohtaisten tietojesi julkistamista kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin, lähetä sähköpostitse osoitteeseen privacy@blackbell.com aiheen rivillä olevaan tietosuojakäytäntöön tai kirjoita osoitteeseen meitä:
Blackbell, Inc.
Yrityspalveluyritys
251 Little Falls Drive
Wilmington, DE 19808, Yhdysvallat
Blackbell ei myöskään seuraa, tunnista tai kunnioittaa opt-out-toimintoa tai ei seuraa mekanismeja, mukaan lukien yleiset selaimet ”Älä seuraa” -asetuksia ja / tai signaaleja.

11. Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR)

EU: n asukkaat

Jos olet Euroopan unionin ("EU"), Yhdistyneen kuningaskunnan, Lichtensteinin, Norjan tai Islannin (yhdessä "nimetyt maat") asukas, sinulla voi olla EU: n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisia lisäoikeuksia. henkilötietojen osalta, kuten alla on kuvattu.
Siltä osin kuin jokin tämän osan osa on ristiriidassa tietosuojakäytännön muiden osien kanssa, tämän jakson ehtoja sovelletaan EU: n asukkaisiin, jotka ovat nimettyjä maita.

Meidän roolimme

Tässä osassa käytämme termejä "Henkilökohtaiset tiedot" ja "käsittely". "Henkilökohtaisilla tiedoilla" tarkoitetaan yleensä tietoja, joita voidaan käyttää yksilön yksilöimiseen, ja "käsittely" yleensä kattaa toimet, jotka voidaan suorittaa tietojen, kuten keräämisen, käytön, tallennuksen ja julkistamisen yhteydessä. Yhtiö tulee olemaan Palveluiden yhteydessä käsiteltävien henkilötietojesi ohjaaja.
Huomaa, että voimme myös käsitellä asiakkaidemme loppukäyttäjien tai työntekijöiden henkilötietoja asiakkaidemme palvelujen tarjoamisen yhteydessä, jolloin olemme henkilötietojen jalostaja. Blackbell ei ole henkilötietoja, jotka on käsitelty asiakaskäyttäjistä. Asiakkaat kontrolloivat, miten he käyttävät Blackbellin palveluiden kautta saatuja asiakaskäyttäjän tietoja. Sinun vastuullasi on varmistaa, että käsittelet asiakkaan loppukäyttäjän tietoja sovellettavien lakien mukaisesti

Henkilötietojen käsittelyn oikeudelliset perusteet

Kuvailemme tämän tietosuojakäytännön oikeudellista perustaa käsittelyä varten kohdassa 4 (”Kuinka käytämme ja jaamme tietoja”). Voimme käsitellä henkilötietojasi, jos annat suostumuksen käsittelyyn, täyttää lakisääteiset velvollisuutemme, jos on tarpeen täyttää velvollisuutemme, jotka johtuvat mistään sopimuksista, jotka olemme kirjoittaneet kanssamme, tai ryhtyä toimenpiteisiin pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä Sinun on tarpeen mukaan suojeltava elintärkeitä etujasi, jos se on tarpeen yleisen edun käsittelemiseksi, tai meidän oikeutettujen etujenne suojelemiseksi Blackbellin, työntekijöidemme, asiakkaidemme tai muiden omaisuuttamme, oikeuksiamme tai turvallisuuttamme.

Markkinointi

Jos olet sijoittautunut nimettyihin maihin ja olet nykyinen Blackbell-käyttäjä tai asiakas, otamme sinuun yhteyttä vain sähköisin keinoin (kuten sähköpostitse tai tekstiviestillä) viestintäasetusten ja / tai palveluistamme vastaavien tietojen mukaisesti. Palvelut, jotka olet aiemmin ostanut meiltä tai neuvotellut ostoksemme meiltä.
Uusille käyttäjille tai asiakkaille, jotka sijaitsevat nimetyissä maissa, otamme sinuun yhteyttä sähköisessä muodossa markkinointitarkoituksiin vain sellaisina kuin ne ovat sallittuja sovellettavan lain mukaan tai edellyttäen, että suostutte vastaanottamaan tällaiset viestit meiltä.

Voit aina peruuttaa suostumuksesi tai muuttaa markkinointiviestinnän asetuksia. Voit poistua sähköpostiviestistä napsauttamalla markkinointi-sähköpostiviestien alatunnisteen linkkiä ja ottamalla yhteyttä meihin osoitteeseen privacy@blackbell.com. Voit vastustaa markkinointiviestintää milloin tahansa ja maksutta. Suoramarkkinointi sisältää kaikki viestit, jotka perustuvat vain tuotteiden ja palvelujen mainontaan tai mainontaan; se ei sisällä liiketoimintaa tai Palveluun liittyvää viestintää.

Yksilölliset oikeudet

Blackbell noudattaa tietosuojalainsäädäntöä varmistamalla, että sinulla on alla kuvatut oikeudet, kun käytät palveluitamme. Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä osoitteessa compliance@blackbell.com, jotta voimme harkita pyyntösi sovellettavan lain mukaisesti. Kun saamme yksilöllisiä oikeuksia koskevan pyynnön sähköpostitse, voimme tarkistaa henkilöllisyytesi ennen kuin noudatat tietosuojaa ja tietosuojaa koskevaa pyyntöäsi.

Huomaa, että henkilökohtaisia oikeuksiasi on rajoitettu. Voimme rajoittaa henkilökohtaisia oikeuksiasi: (a) kun käyttöoikeuden epääminen edellyttää lakia; b) myönnettäessä pääsyä olisi kielteinen vaikutus muiden yksityisyyden suojaan; © suojella oikeuksiamme ja omaisuuttamme; ja d) jos pyyntö on kevyt tai rasittava.

  • Oikeus peruuttaa suostumus . Kun keräämme henkilötietojasi suostumuksen perusteella, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta Blackbellin suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen peruuttamista.
  • Oikeus tutustua ja korjata . Sinulla on oikeus pyytää kopio henkilökohtaisista tiedoistamme. Toimitamme sinulle kopion ilman aiheetonta viivytystä ja maksutta, paitsi jos lailla on lupa periä maksu, jonka avulla voit tarjota henkilökohtaisia tietojasi. Voimme rajoittaa pääsyäsi, jos tällainen käyttö vaikuttaisi haitallisesti muiden oikeuksiin ja vapauksiin. Voit myös pyytää meitä korjaamaan tai päivittämään kaikki hallussaan olevat henkilötiedot, jotka ovat virheellisiä.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen . Jos käsittelemme henkilötietojasi sopimuksen perusteella tai suostumuksen perusteella tai jos käsittely suoritetaan automatisoidulla tavalla, voit pyytää henkilökohtaisia tietojasi strukturoidussa, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja siirrä henkilökohtaiset tiedot suoraan toiselle ”valvojalle”, jos se on teknisesti mahdollista, ellei tämän oikeuden käyttö vaikuta muiden oikeuksiin ja vapauksiin.
  • Oikeus poistaa tietoja . Voit pyytää meitä poistamaan kaikki henkilökohtaiset tiedot, jotka:
    • ei ole enää tarpeen niiden tarkoitusten osalta, joita varten ne on kerätty tai muulla tavoin käsitelty;
    • kerättiin sellaisen käsittelyn yhteydessä, jonka olet aiemmin suostunut siihen, mutta peruutti sen myöhemmin; tai
    • kerättiin käsittelytoimintojen yhteydessä, joihin vastustat, eikä käsittelyä varten ole pakottavia oikeutettuja perusteita.
  • Oikeus rajoittaa . Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojemme käsittelyä, jos jokin seuraavista koskee:
    • Voit kiistää käsittelemiemme henkilötietojen oikeellisuuden. Tällaisissa tapauksissa rajoitamme käsittelyä sen ajanjakson aikana, joka on tarpeen, jotta voimme varmistaa henkilötietojesi oikeellisuuden.
    • Käsittely on laitonta ja vastustat henkilökohtaisten tietojen poistamista ja pyytävät sen käytön rajoittamista.
    • Emme enää tarvitse henkilökohtaisia tietojasi käsittelyä varten, mutta sinun on edellytettävä, että perustat, käytät tai puolustatte oikeudellisia vaatimuksia.
    • Olet vastustanut käsittelyä, kunnes olet tarkistanut, ovatko käsittelyn lailliset perusteet oikeutesi ohittaneet.
Rajoitettuja henkilötietoja saa käsitellä vain suostumuksella tai oikeudellisten vaatimusten perustamiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen tai toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseen tai tärkeisiin yleiseen etuun liittyvistä syistä. Ilmoitamme sinulle, jos rajoitus poistetaan.


  • Oikeus vastustaa käsittelyä . Jos käsittelemme henkilötietojasi suostumuksen, sopimuksen tai laillisten etujen oikeudellisella pohjalla, voit vastustaa tällaista käsittelyä milloin tahansa sovellettavan lain salliman mukaisesti. Voimme jatkaa henkilötietojemme käsittelyä, jos se on tarpeen oikeudellisten vaatimusten puolustamiseksi tai muissa sovellettavassa laissa sallituissa poikkeuksissa.
  • Ilmoitus henkilökohtaisia tietojasi käsitteleville kolmansille osapuolille . Jos jaamme henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolten kanssa, ilmoitamme henkilötietojemme oikaisemisesta, poistamisesta tai rajoittamisesta jokaiselle kolmannelle osapuolelle, joka on saanut tiedot, paitsi jos tämä osoittautuu mahdottomaksi tai siihen liittyy kohtuuttomia ponnisteluja. Pyynnöstäsi tunnistamme tällaiset kolmannet osapuolet.
  • Säilytys . Yritämme rajoittaa henkilötietojesi säilyttämistä niin kauan kuin se on tarpeen, jotta voisimme palvella henkilötietojasi käsittelevää tarkoitusta (tarkoituksia), ratkaista riitoja, panna täytäntöön sopimuksemme sekä lain edellyttämällä tavalla tai sallimalla tavalla. Vaikka säilyttämisvaatimukset voivat vaihdella maittain, käytämme yleensä alla kuvattuja säilytysaikoja.
    • Yhteystiedot . Esimerkiksi nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jota käytetään markkinointitarkoituksiin, säilytetään jatkuvasti, kunnes peruutat tilauksen. Kun olet peruuttanut tilauksesi, lisäämme yhteystietosi tukahduttamissuunnitelmaan loputtomasti, jotta varmistamme, että noudatamme tilauksen peruuttamispyyntöäsi.
    • Vuorovaikutukset ja sisältö . Esimerkiksi tukilippuja ja muuta sisältöä voidaan pitää loputtomina sen jälkeen, kun tilisi on suljettu oikeudellisten vaateiden, tilintarkastuksen ja rikollisuuden ehkäisemistä varten.

Jos sinulla on kysyttävää, saatat päästä tietosuojavastaavamme osoitteeseen compliance@blackbell.com
12. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön
Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa tämän tietosuojakäytännön yläreunassa mainittuna päivänä. Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain. Tällaiset muutokset julkaistaan verkkosivustolla. Kun käytät verkkosivustoa ja / tai käytät palveluita, kun olemme tehneet tällaisia muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, oletetaan hyväksyneen tällaiset muutokset. Huomaa, että tietojemme käyttöä säännellään sovellettavan lain sallimissa rajoissa tietosuojakäytännön mukaisesti, joka on voimassa silloin, kun keräämme tietoja. Ota yhteyttä tähän tietosuojakäytäntöön säännöllisesti.
13. Yhteydenotto
Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä Blackbelliin sähköpostitse osoitteessa privacy@blackbell.com, jossa on aiheen tietosuojakäytäntö.

Copyright © 2018 Blackbell, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

0 erä (t)
Yhteensä