Blackbell Sekretesspolicy

Integritetspolicy

Senast uppdaterad: 24 maj 2018

---
Vi hos Blackbell, Inc. ("Blackbell", "vi", "oss" eller "våra") har skapat denna integritetspolicy (denna "sekretesspolicy") eftersom vi vet att du bryr dig om hur informationen du ger oss är används och delas. Denna sekretesspolicy gäller vår information insamling och användning av Blackbell i samband med våra tjänster, som görs tillgängliga för dig via vår hemsida på https://www.blackbell.com ("webbplatsen").
Beskrivning av användare och godkännande av villkoren
Denna sekretesspolicy gäller besökare på webbplatsen, som endast visar offentligt tillgängligt innehåll ("besökare") och personer, företag eller andra företag som har anmält sig till att använda våra tjänster ("kunderna").
Genom att besöka vår webbplats, samtycker besökare till villkoren i denna sekretesspolicy och de medföljande användarvillkoren.
Genom att registrera dig, komma åt och / eller använda Tjänsterna, godkänner varje kund villkoren i denna sekretesspolicy och medföljande licensavtal.

Om du inte håller med eller om du inte är bekväm med någon aspekt av denna policy, ska du omedelbart sluta få tillgång till eller använda våra tjänster.
Kapitaliserade termer som inte definieras i denna sekretesspolicy ska ha den mening som anges i användarvillkoren (när en sådan term gäller besökare) och licensavtalet (när en sådan term avser kunder).

Vår relation till dig

Det är viktigt att du identifierar vilka förhållanden du har med Blackbell för att förstå Blackbells dataskyddsåtaganden och dina rättigheter till din personliga information enligt denna sekretesspolicy. Blackbell har följande relationer:

  • En "Användare" är en person som tillhandahåller personlig information till oss via vår hemsida eller andra tjänster, produkter eller plattformar, till exempel genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller ta kontakt via chattbudbärare. Här är Blackbell en datakontrollant.
  • En "kund" är en särskild typ av användare som har anlitat oss för att fungera som agent (en "dataprocessor") genom att erhålla våra tjänster. Kunden är datakontrollern, och Blackbell är deras dataprocessor.
  • En "kund slutanvändare" är en person som ger sina personuppgifter till våra kunder. Vi kontrollerar inte syftet eller det sätt på vilket deras personuppgifter samlas in, och vi har inte ett direkt förhållande till kundens slutanvändare.
Den information vi samlar in och / eller mottar
Under driften av Webbplatsen och tillhandahållande av Tjänster, Blackbell eller tredjepartsleverantörer som avtalats av oss samlar (och / eller tar emot) följande typer av information. Du tillåter oss att samla, ta emot, använda och dela sådan information som anges i denna sekretesspolicy.
1. Personlig information

När du använder våra tjänster samlar vi vanligtvis följande personliga uppgifter om dig:

  • Din kontoregistreringsdata du angav, inklusive namn, e-post, telefonnummer och / eller avatar;
  • Ditt kreditkort och / eller annan faktureringsinformation;
  • In-Chat-information som du angav, till exempel ditt namn, e-postadress, bifogade filer och / eller telefonnummer;
  • Företagsinformation som ditt företags namn, företagsstorlek och företagstyp;
  • Annan information du ger oss, till exempel, men inte begränsat till, när du lägger till en kollega för att ansluta till Tjänsterna, hänvisa en person till Blackbell;

All information som vi mottar under det här avsnittet kallas kollektivt "Personlig information". Vi samlar inte in personliga uppgifter från besökare eller kunder om de inte lämnar sådan information frivilligt för ett eller flera specifika ändamål som uttryckligen anges för dem.
2. Kunddata och kundens slutanvändardata.
Vid användning av Tjänsterna kan kunderna ge oss eller låta oss få tillgång till kunddata och slutanvändardata. Vi ska använda och dela kunddata och slutanvändardata för att tillhandahålla våra tjänster och i enlighet med villkoren i licensavtalet.

3. Övrig information.
Förutom personuppgifter, kunddata och slutanvändardata kan vi samla in eller ta emot ytterligare information (gemensamt "annan information"). Sådan annan information kan innefatta:
en. Från din verksamhet Information som vi samlar in automatiskt när du använder webbplatsen, till exempel den enhet från vilken du kommer åt webbplatsen och / eller Tjänsterna, dina IP-adresser, webbläsartyp och språk, hänvisar och avslutar sidor och webbadresser, datum och tid, tid tillbringade på vissa sidor, vilka delar av webbplatsen du besöker och liknande uppgifter om din användning av webbplatsen och / eller tjänsterna.
b. Från Cookies. Information som vi samlar med hjälp av "cookie" -teknik. Kakor är små paket med data som en webbplats lagrar på datorns hårddisk så att din dator kommer "komma ihåg" information om ditt besök. Vi använder cookies för att hjälpa oss att samla in annan information och förbättra din erfarenhet med hjälp av webbplatsen.

Vi kan använda följande typer av cookies och spårteknik:

  • Strängt nödvändiga cookies . Dessa cookies är viktiga eftersom de gör det möjligt för dig att flytta runt våra tjänster och använda vissa funktioner i våra tjänster. Till exempel, strikt nödvändiga cookies tillåter dig åtkomst till säkra områden. Utan dessa cookies kan vissa tjänster inte tillhandahållas.
  • Prestanda / Analytics Cookies . Dessa cookies samlar information om din användning och interaktion med våra tjänster. De typer av information som samlas in av sådana cookies inkluderar vilka sidor du brukar oftast, hur mycket tid du spenderar på den sidan, eller om du får felmeddelanden från vissa sidor.
  • Funktionalitetskakor . Dessa cookies tillåter oss att komma ihåg dina önskemål och val så att vi kan skräddarsy våra tjänster till dig och dina intressen. Till exempel kommer dessa cookies att komma ihåg vilket land eller språk du valt, eller kommer att använda ditt visningsnamn på delar av Tjänsterna. Om du är inloggad på ditt konto kan vi associera cookieinformationen med personuppgifterna kopplade till ditt konto.
  • Reklam / marknadsföringskakor . Dessa cookies tillåter oss att leverera relevant marknadsföring och annonser till dig. De samlar in information om dina samspel med våra marknadsaktiviteter (t.ex. på webbplatsen eller via e-post) för att avgöra vad dina intressen och preferenser är och hur effektiva sådana reklam- eller marknadsföringskampanjer är.

Du kan instruera din webbläsare genom att ändra dess alternativ under Inställningar eller Inställningar för att sluta acceptera cookies eller att fråga dig innan du accepterar en cookie från de webbplatser du besöker. Om du inte accepterar cookies kan du emellertid inte använda några eller alla delar eller funktioner i Tjänsterna.
c. Tredjepartsanalys. Vi använder analytikertjänster från tredje part (till exempel Google Analytics) för att utvärdera din användning av webbplatsen, sammanställa rapporter om aktivitet, samla in demografiska data, analysera prestandametri och samla in och utvärdera annan information som rör webbplatsen och internetanvändningen. Dessa tredje parter använder cookies och annan teknik för att hjälpa till att analysera och ge oss uppgifterna. Genom att komma åt och använda webbplatsen samtycker du till att behandla data om dig av dessa analysleverantörer på det sätt och för de syften som anges i denna sekretesspolicy.
För mer information om dessa tredje parter, inklusive hur man väljer bort från viss datainsamling, besök webbplatsen nedan. Observera att om du avstår från någon tjänst, kanske du inte kan använda hela webbplatsens funktionalitet.
För Google Analytics, besök https://www.google.com/analytics
För Clicky, besök https://clicky.com
För Inspectlet, besök https://www.inspectlet.com/

Den information som samlas in av eller genom tredje partens reklamföretag
Du tillåter oss att dela med dig av annan information om din verksamhet på webbplatsen med tredje part för att skräddarsy, analysera, hantera, rapportera och optimera annonsering som du ser på webbplatsen och på andra ställen. Dessa tredje parter kan använda cookies, pixel-taggar (även kallade webbbeacons eller clear gifs) och / eller annan teknik för att samla in sådan annan information för sådana ändamål. Pixel-taggar gör det möjligt för oss och dessa tredjepartsannonsörer att känna igen en webbläsarens cookie när en webbläsare besöker den webbplats där pixeltaggen är placerad för att få veta vilken annons som tar en användare till en viss webbplats. Du kan välja bort från skräddarsy reklam baserat på information vi samlar in. Om du vill veta mer om användningen av denna information eller att välja att inte ha den informationen som används av våra leverantörer eller tredjepartsannonspartners genom att välja bort, besök nätverksannonseringsinitiativet genom att klicka på http://www.networkadvertising.org/managing /opt_out.asp
4. Hur vi använder och delar informationen
Du tillåter oss att använda personuppgifter, kunddata, slutanvändardata och annan information (gemensamt "informationen") för följande ändamål. Vi kommer inte använda din personliga information för andra ändamål än de syften som beskrivs i denna policy eller avslöjas för dig.

  • Att tillhandahålla Tjänsterna till dig . När du vill använda Blackbell för att sälja dina tjänster eller delta i vårt affiliateprogram, behöver vi viss information från dig. Sådan information kan innehålla din kontakt-, hemsida- och betalningsinformation och information om dina hänvisningar. Vi delar denna information med våra tjänsteleverantörer eller partners i den mån det är nödvändigt för att fortsätta att tillhandahålla tjänsterna. Vi kan inte förse dig med Tjänster utan sådan information.

  • Att skicka dig Servicerelaterad kommunikation . Vi skickar administrativ eller kontoinformation till dig för att hålla dig uppdaterad om våra tjänster, informera dig om relevanta säkerhetsproblem eller uppdateringar eller tillhandahålla annan transaktionsrelaterad information till dig. Utan sådan kommunikation kan du inte vara medveten om viktiga utvecklingar som rör ditt konto, vilket kan påverka hur du kan använda våra tjänster.

  • För identifiering, autentisering och säkerhet . Vi är fast beslutna att ge dig en säker upplevelse på våra tjänster. För att göra det behandlar vi din personliga information för att förbättra säkerheten, övervaka och verifiera identitet eller serviceåtkomst, bekämpa skräppost eller andra skadliga program eller säkerhetsrisker. Utan att behandla din personliga information kan vi inte garantera säkerheten för våra tjänster.

  • För att ge kundservice . När du kontaktar oss med frågor, feedback, problem, tvister eller problem behandlar vi din personliga information så att vi kan svara på dig och lösa eventuella problem. Om vi inte behandlar din personliga information kan vi inte svara på dina förfrågningar och se till att du fortsätter använda Tjänsterna.

  • Att begära din feedback

  • Att engagera sig i marknadsaktiviteter . Vi kan skicka dig marknadsföringskommunikation för att informera dig om relevanta produkter och tjänster och nya funktioner. att leverera riktade marknadsföring att erbjuda dig erbjudanden eller för att informera dig om våra evenemang, webinars eller material, inklusive våra partners. Vi behandlar information om din användning av våra tjänster och din kontaktinformation för att tillhandahålla marknadsföringskommunikation. Du kan när som helst välja bort vår marknadsföringskommunikation.

  • Att bedriva forskning och utveckling . Vi är stolta över att vara innovativa och fortsätter att erbjuda dig nya, anpassade eller förbättrade funktioner på våra tjänster. För att göra det behandlar vi din personliga information för att bättre förstå dig och hur du använder och interagerar med våra tjänster. Utan sådan behandling kan vi inte garantera din fortsatta njutning av en del eller alla våra tjänster.

Du tillåter oss också att använda och / eller dela Information enligt nedan.
  • Agenter, leverantörer och närstående tredje parter . Vi kan engagera andra företag och privatpersoner att utföra vissa affärsrelaterade funktioner på vår vägnar. Exempel kan vara att tillhandahålla tekniskt bistånd, orderuppföljning, kundservice och marknadsföringshjälp. Dessa andra företag kommer endast ha tillgång till informationen, om så är nödvändigt för att utföra sina uppgifter och i den utsträckning som lag tillåts. Vi kan också dela din information med något av våra moderbolag, dotterbolag eller andra företag som gemensamt kontrolleras med oss.

  • Samlad information.   I en pågående insats för att bättre förstå våra besökare och kunder kan vi analysera personlig information med annan information i anonymiserad och aggregerad form för att kunna driva, underhålla, hantera och förbättra webbplatsen och tjänsterna. Denna aggregerade information identifierar dig inte personligen. Vi kan dela denna aggregerade data med våra affiliates, agenter, affärer och marknadsföringspartner och andra tredje parter. Vi kan också avslöja aggregerad användarstatistik för att beskriva webbplatsen och Tjänsterna till nuvarande och potentiella affärspartners och till andra tredje parter för andra lagliga ändamål.

  • Affärsöverföringar . När vi utvecklar våra företag kanske vi säljer eller köper företag eller tillgångar. I händelse av företagsförsäljning, fusion, omorganisation, försäljning av tillgångar, upplösning eller liknande händelse kan informationen ingå i överförda tillgångar.

  • Juridiska krav . Vi kan avslöja din information om det behövs för att göra det enligt lag eller i god tro att sådan åtgärd eller upplysningar är nödvändiga eller lämpliga för att (i) driva webbplatsen, (ii) följa laglig skyldighet, rapportera olaglig verksamhet, samarbeta med brottsbekämpning eller skydda mot juridiskt ansvar, (iii) skydda och försvara våra rättigheter, egendom, personal, leverantörer, sponsorer, agenter eller licensgivare, eller (iv) skydda personers säkerhet för leverantörer, användare av webbplatsen eller allmänheten .

5. Öppna och ändra information och kommunikationsinställningar
Kunder får komma åt, ta bort, granska och / eller ändra sina personuppgifter genom att anmäla sig till sitt konto eller genom att skicka e-post till privacy@blackbell.com. Dessutom kan du hantera ditt kvitto på marknadsföring och icke-transaktionell kommunikation genom att klicka på länken "unsubscribe" längst ner på något Blackbell-marknadsförings-e-postmeddelande. Vi kommer att använda kommersiellt rimliga ansträngningar för att behandla sådana förfrågningar i tid. Kunderna kan inte avstå från att ta emot transaktionsrelaterade e-postmeddelanden relaterade till deras konto hos Blackbell.
6. Hur vi skyddar informationen
Vi tar kommersiellt rimliga steg för att skydda informationen från förlust, missbruk och obehörig åtkomst, avslöjande, ändring eller förstörelse. Vänligen förstå dock att inget säkerhetssystem är ogenomträngligt. Vi kan inte garantera säkerheten i våra databaser eller databaser från tredje part som vi kan dela med sig av. Informationen kan vi heller inte garantera att informationen du tillhandahåller inte kommer att bli avlyssnad när du överförs via Internet. I synnerhet kan e-post som skickas till oss inte vara säkert, och därför bör du vara särskilt försiktig när du bestämmer vilken information du skickar till oss via e-post.

Du är också ansvarig för säkerheten i din personliga information. Du bör välja ett lösenord med tillräcklig längd och komplexitet när du använder våra tjänster och behåll ditt lösenord konfidentiellt. Om du tycker att obehörig tillgång till eller användning av ditt konto finns, kontakta oss genast på privacy@blackbell.com.
7. Externa webbplatser
Webbplatsen kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser. Blackbell har ingen kontroll över sekretesspraxiserna eller innehållet på dessa webbplatser. Som sådan är vi inte ansvariga för innehållet eller sekretesspolicyerna för dessa tredje parts webbplatser. Du bör kontrollera tillämplig tredje parts sekretesspolicy och användarvillkor när du besöker andra webbplatser.
8. Barn
Vi samlar inte medvetet personuppgifter från barn under 16 år via webbplatsen. Om du är under 16, ge oss inte någon personlig information. Vi uppmuntrar föräldrar och vårdnadshavare att övervaka barnens internetanvändning och att hjälpa till att tillämpa vår integritetspolicy genom att instruera sina barn att aldrig lämna personuppgifter utan deras tillstånd. Om du har anledning att tro att ett barn under 16 år har lämnat personuppgifter till oss, vänligen kontakta oss och vi kommer att sträva efter att ta bort den informationen från våra databaser.

9. Viktigt meddelande till icke-amerikanska invånare
Webbplatsen och Tjänsterna riktar sig till kunder som huvudsakligen är baserade i Frankrike, Europeiska unionen och i USA. All information du lämnar till oss, inklusive men utan begränsning, någon personlig information lagras på servrarna i Europeiska unionen. Vi kommer att använda din information (inklusive all personlig information) uteslutande som nödvändig för utförandet av ett avtal mellan oss och dig, till exempel för tillhandahållandet av våra tjänster enligt vår licensavtal.
10. Kalifornien invånare
Enligt California Civil Code avsnitt 1798.83, kan Kalifornien invånare som har etablerat affärsrelation med Blackbell välja att välja bort att vi delar din personliga information med tredje part för direkt marknadsföring. Om du är bosatt i Kalifornien och (1) du vill välja bort eller (2) du önskar begära viss information om vår offentliggörande av din personuppgifter till tredje part för direkt marknadsföring, skicka ett e-mail till privacy@blackbell.com med "Sekretesspolicy" i ämnesraden eller skriv till oss på:
Blackbell, Inc.
Corporation Service Company
251 Little Falls Drive
Wilmington, DE 19808, USA
Dessutom övervakar Blackbell inte, erkänner eller hedrar några bortkopplingar eller spårar inte mekanismer, inklusive allmänna webbläsare "Spåra inte" -inställningar och / eller signaler.

11. Allmänna dataskyddsförordningen (GDPR)

EU-invånare

Om du är bosatt i Europeiska unionen ("EU"), Förenade kungariket, Lichtenstein, Norge eller Island (gemensamt "Utsedda länder") kan du ha ytterligare rättigheter enligt EU: s allmänna databeskrivningsförordning (GDPR) med respekt för dina personuppgifter, som beskrivs nedan.
I den utsträckning någon del av detta avsnitt strider mot villkoren i andra delar av sekretesspolicyen gäller villkoren i detta avsnitt för EU-invånare i utpekade länder.

Vår roll

För det här avsnittet använder vi termen "Personlig information" och "bearbetning". "Personlig information" betyder allmänt information som kan användas för att individuellt identifiera en person, och "bearbetning" omfattar i allmänhet åtgärder som kan utföras i samband med information som insamling, användning, lagring och avslöjande. Företaget kommer att styra din personuppgifter som behandlas i samband med Tjänsterna.
Observera att vi också kan behandla personuppgifter hos våra kunders slutanvändare eller anställda i samband med vår tillhandahållande av tjänster till kunder, i vilket fall vi är processorn för personlig information. Blackbell är inte en datakontrollant med avseende på någon personlig information som behandlas om kundens slutanvändare. Kunderna kontrollerar hur de använder kundens slutanvändarinformation som erhållits via användningen av Blackbell Services. Det är ditt ansvar att se till att du behandlar kundens slutanvändarinformation i enlighet med gällande lagar

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

Vi beskriver våra rättsliga grunder för behandling i avsnitt 4 ("Hur använder vi och delar informationen") i denna sekretesspolicy. Vi kan behandla din personliga information om du samtycker till behandlingen, för att uppfylla våra rättsliga skyldigheter om det är nödvändigt att fullgöra våra skyldigheter som följer av avtal som vi har ingått med dig eller att vidta åtgärder på din förfrågan innan du ingår ett avtal med som nödvändigt för att skydda dina vitala intressen, som behövs för att behandla i allmänhetens intresse eller för våra legitima intressen att skydda Blackbell, våra anställdas, våra kunders eller andra personers egendom, rättigheter eller säkerhet.

marknadsföring

Om du befinner dig i de utnämnda länderna och är en nuvarande Blackbell-användare eller kund, kommer vi endast att kontakta dig via elektroniska medel (t.ex. e-post eller SMS) i enlighet med dina kommunikationspreferenser och / eller med information om våra tjänster som liknar Tjänsterna du tidigare köpt från oss eller förhandlat att köpa från oss.
För nya användare eller kunder i de utsedda länderna kommer vi att kontakta dig via elektroniska medel för marknadsföringsändamål endast enligt vad som är tillåtet enligt gällande lag eller med förbehåll för ditt samtycke till att ta emot sådan kommunikation från oss.

Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke eller ändra dina preferenser för marknadsföringskommunikation. För att välja bort e-postmeddelanden klickar du på länken "unsubscribe" i sidfoten av marknadsföringsemail eller kontakta oss på privacy@blackbell.com. Du kan göra invändningar mot vår marknadsföringskommunikation när som helst och kostnadsfritt. Direktmarknadsföring inkluderar all kommunikation till dig som bara bygger på reklam eller marknadsföring av produkter och tjänster. Det omfattar inte transaktions- eller servicerelaterad kommunikation.

Individuella rättigheter

Blackbell överensstämmer med dataskyddslagarna genom att se till att du har de rättigheter som beskrivs nedan när du använder våra tjänster. För att utöva dina rättigheter, kontakta oss på compliance@blackbell.com så att vi kan överväga din begäran enligt gällande lag. När vi mottar en individuell rättighetsförfrågan via e-post kan vi vidta åtgärder för att verifiera din identitet innan du uppfyller begäran om att skydda din integritet och säkerhet.

Observera att det finns begränsningar för dina individuella rättigheter. Vi kan begränsa dina individuella rättigheter: (a) när nekad tillgång krävs eller godkänns enligt lag (b) när tillträde skulle ha negativ inverkan på andras integritet © för att skydda våra rättigheter och egenskaper och (d) var begäran är oseriös eller belastande.

  • Rätt att återkalla samtycke . När vi samlar personuppgifter från dig på grundval av samtycke har du rätt att återkalla ditt samtycke när som helst. Ett återkallande av samtycke påverkar inte lagenligheten av Blackbells behandling på grundval av samtycke innan du återkallar.
  • Rätt till åtkomst och rättelse . Du har rätt att begära en kopia av din personliga information som vi har på filen. Vi kommer att ge dig en kopia utan otillbörlig försening och kostnadsfritt, utom där vi enligt lag har rätt att ta ut en avgift för att ge dig tillgång till din personliga information. Vi kan begränsa din tillgång om sådan åtkomst skulle ha negativ inverkan på andras rättigheter och friheter. Du kan också begära att vi korrigerar eller uppdaterar någon av dina personuppgifter som hålls av oss som är felaktiga.
  • Rätt till dataöverföring . Om vi behandlar din personliga information baserat på ett avtal med dig eller baserat på ditt samtycke eller bearbetningen utförs med automatiska medel kan du begära att du mottar din personliga information i ett strukturerat, vanligt och maskinläsbart format och att Vi överför din personliga information direkt till en annan "kontroller", där det är tekniskt möjligt, om inte övningen av denna rätt påverkar andras rättigheter och friheter.
  • Rätt till radering . Du kan begära att vi raderar din personliga information som:
    • är inte längre nödvändig i förhållande till syftet med vilka det samlades in eller på annat sätt behandlades
    • samlades i samband med bearbetning som du tidigare samtyckte till, men senare drog tillbaka sådant samtycke eller
    • samlades i samband med bearbetningsaktiviteter som du motsätter dig, och det finns inga övergripande legitima skäl för vår behandling.
  • Rätt till begränsning . Du har rätt att begränsa vår behandling av din personliga information där något av följande gäller:
    • Du bestrider noggrannheten i din personliga information som vi behandlade. I sådana fall begränsar vi behandlingen under den tid som är nödvändig för oss för att verifiera riktigheten av din personliga information.
    • Bearbetningen är olaglig och du motsätter dig radering av din personliga information och begära begränsningen av användningen i stället.
    • Vi behöver inte längre din personliga information för bearbetningens ändamål, men det krävs av dig att upprätta, utöva eller försvara juridiska påståenden.
    • Du har invänt mot bearbetning, i väntan på verifieringen om de legitima grunderna för vår behandling strider mot dina rättigheter.
Begränsad personlig information ska endast behandlas med ditt samtycke eller för upprättande, utövande eller försvar av rättsliga krav eller för skydd av en annan fysisk eller juridisk persons rättigheter eller av skäl av allmänt intresse. Vi informerar dig om begränsningen lyftes.


  • Rätt till invändning mot bearbetning . Om vi behandlar din personliga information på den rättsliga grunden för samtycke, avtal eller berättigade intressen kan du när som helst motsätta dig sådan behandling som tillåts enligt gällande lag. Vi kan fortsätta att behandla din personliga information om det är nödvändigt för att försvara rättsliga krav eller för några andra undantag som tillåts enligt gällande lag.
  • Meddelande till tredje part behandlar din personliga information . Om vi delar din personliga information med tredje part kommer vi att meddela eventuell rättelse, radering eller begränsning av din personliga information till var tredje part som har fått din information, om inte detta visar sig omöjligt eller involverar oproportionerlig ansträngning. På din begäran identifierar vi sådana tredje parter.
  • Retention . Vi kommer att försöka begränsa behållningen av din personliga information under den tid som är nödvändig för att tjäna det eller de ändamål som dina personuppgifter behandlades för, lösa tvister, genomdriva våra avtal och enligt vad som krävs eller tillåtet enligt lag. Medan behållningskrav varierar beroende på land tillämpar vi generellt de kvarhållningsperioder som beskrivs nedan.
    • Kontaktinformation . Till exempel behålls ditt namn, e-postadress och telefonnummer som används för marknadsföringsändamål kontinuerligt tills du avbryter prenumerationen. När du har avslutat prenumerationen lägger vi till din kontaktinformation till vår förtryckslista för obestämd tid för att vi ska respektera din prenumerationsförfrågan.
    • Interaktioner och innehåll Till exempel kan supportbiljetter och annat innehåll hållas obestämt när du stänger ditt konto för etablering eller försvar av rättsliga krav, granskning och brottsförebyggande ändamål.

Om du har några frågor kan du kontakta vår databeskrivningsansvarig på compliance@blackbell.com
12. Ändringar i denna sekretesspolicy
Denna sekretesspolicy gäller från och med det datum som anges ovanför denna sekretesspolicy. Vi kan ändra denna sekretesspolicy från tid till annan. Eventuella ändringar kommer att läggas ut på webbplatsen. Genom att komma åt webbplatsen och / eller använda Tjänsterna efter att vi gjort sådana ändringar av denna sekretesspolicy anses du ha accepterat sådana ändringar. Var vänlig medveten om att vår användning av Informationen i den utsträckning som tillåts enligt gällande lag regleras av sekretesspolicyn i kraft vid den tidpunkt då vi samlar in informationen. Vänligen se till denna sekretesspolicy regelbundet.
13. Hur man kontaktar oss
Om du har frågor om denna sekretesspolicy, kontakta Blackbell via e-post på privacy@blackbell.com med "Sekretesspolicy" i ämnesraden.

Copyright © 2018 Blackbell, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

0 item(s)
Total