Pravidla ochrany osobních údajů Blackbell

Použijte Blackbell k vytváření vašich webových stránek nebo aplikací, plánování schůzek, prodeji online, správě plateb, předplatných, chatů, CRM a úkolů.

Zásady ochrany osobních údajů

Poslední aktualizace: 24. května 2018

---
My, Blackbell, Inc. ("Blackbell", "my", "my" nebo "náš") vytvořili tyto zásady ochrany osobních údajů (tato "Zásady ochrany osobních údajů"), protože víme, že vám záleží na tom, jak nám poskytnete informace používané a sdílené. Tyto zásady ochrany osobních údajů se týkají našich postupů sběru informací a používání Blackbell v souvislosti s našimi službami, které jsou k dispozici na našich webových stránkách na adrese https://www.blackbell.com (dále jen "webová stránka").
Popis uživatelů a přijetí podmínek
Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují na návštěvníky webových stránek, kteří zobrazují pouze veřejně přístupný obsah ("Návštěvníci") a jednotlivce, firmy nebo jiné provozovny, které se přihlásily k využívání našich služeb ("Zákazníci").
Návštěvníci souhlasí s podmínkami těchto zásad ochrany osobních údajů a s doprovodnými smluvními podmínkami.
Přihlášením, přístupem k službám a / nebo jejich využíváním se každý zákazník shoduje s podmínkami těchto zásad ochrany osobních údajů a s průvodní licenční smlouvou.

Pokud nesouhlasíte s žádným aspektem těchto zásad nebo se vám nelíbí, měli byste okamžitě přerušit přístup nebo využívat naše služby.
Kapitalizované pojmy, které nejsou definovány v těchto zásadách ochrany osobních údajů, mají smysl uvedený v Podmínkách použití (pokud se takový termín týká návštěvníků) a licenční smlouvě (pokud se takový termín týká Zákazníků).

Náš vztah k vám

Je důležité, abyste zjistili, které vztahy s Blackbell máte k pochopení povinností společnosti Blackbell týkající se ochrany dat a vašich práv k vašim osobním informacím podle těchto zásad ochrany osobních údajů. Blackbell má následující vztahy:

  • "Uživatel" je osoba, která nám poskytuje osobní informace prostřednictvím našich webových stránek nebo jiných služeb, produktů nebo platforem, například přihlášením do našeho informačního bulletinu nebo kontaktováním prostřednictvím chatu. Zde Blackbell je správce údajů.
  • "Zákazník" je konkrétní typ uživatele, který nás zavázal jednat jako agent ("zpracovatel dat") získáním našich služeb. Zákazník je správcem dat a Blackbell je jejich datový procesor.
  • "Zákazník koncový uživatel" je osoba, která poskytuje své osobní informace našim zákazníkům. Nekontrolujeme účel nebo způsob, jakým jsou sbírány jeho osobní údaje, a nemáme přímý vztah se zákazníky koncovými uživateli.
Informace, které shromažďujeme a / nebo přijímáme
Během provozu webové stránky a poskytnutí služeb Blackbell nebo dodavatelů třetích stran, které jsme uzavřeli s námi, shromáždí (a / nebo obdrží) následující typy informací. Oprávňujete nás ke shromažďování, přijímání, používání a sdílení informací uvedených v těchto Zásadách ochrany osobních údajů.
1. Osobní informace

Když používáte naše služby, obecně shromažďujeme následující osobní informace o vás:

  • Zadané údaje o registraci účtu, včetně jména, e-mailu, telefonního čísla a / nebo avataru;
  • Platební kartu a / nebo jiné fakturační údaje;
  • Informace o chatu, které jste zadali, jako je vaše jméno, e-mailová adresa, přílohy a / nebo telefonní číslo;
  • Obchodní informace, jako je název společnosti, velikost společnosti a obchodní typ;
  • Jakékoli další informace, které nám poskytnete, například, ale nikoliv výlučně, když přidáte spolupracovníka, abyste se připojili k službám, odkazují na osobu Blackbell;

Veškeré informace, které obdržíme v této části, se společně nazývají "Osobní údaje". Nezískáváme žádné osobní informace od návštěvníků nebo zákazníků, pokud tyto informace neposkytnou dobrovolně, a to pro jeden nebo více konkrétních účelů, které jsou jim výslovně uvedeny.
2. Údaje zákazníků a údaje koncového uživatele zákazníka.
Při používání Služeb nám Zákazníci mohou poskytnout nebo umožnit přístup k datům zákazníků a datům koncového uživatele. K poskytování našich služeb a v souladu s podmínkami licenční smlouvy použijeme a sdílíme údaje o zákaznících a koncových uživatelích.

3. Další informace.
Vedle osobních informací, údajů o zákaznících a údajů o koncových uživatelích můžeme shromažďovat nebo přijímat další informace (dále jen "další informace"). Takové další informace mohou zahrnovat:
A. Z vaší aktivity. Informace, které automaticky shromažďujeme při používání webových stránek, jako je zařízení, ze kterého přistupujete k webovým stránkám a / nebo službám, vaše IP adresy, typ a jazyk prohlížeče, odkazy a výstupy stránek a adres URL, datum a čas, vynaložených na konkrétní stránky, jaké části webových stránek navštívíte a podobné informace o vašem využívání webových stránek a / nebo služeb.
b. Z Cookies. Informace, které shromažďujeme pomocí technologie "cookie". Cookies jsou malé pakety dat, které webové stránky ukládají na pevný disk vašeho počítače, takže váš počítač "si pamatuje" informace o vaší návštěvě. Cookies používáme, abychom nám pomohli shromažďovat další informace a vylepšovat vaše zkušenosti pomocí webových stránek.

Můžeme použít následující typy souborů cookie a technologií pro sledování:

  • Přísně nutné cookies . Tyto soubory cookie jsou nezbytné, protože vám umožňují pohybovat se v našich službách a používat některé funkce našich služeb. Například nezbytně nutné cookies umožňují přístup k zabezpečeným oblastem. Bez těchto souborů cookie nelze některé služby poskytnout.
  • Soubory cookie výkonu / Analytics . Tyto soubory cookie shromažďují informace o vašem používání a interakci s našimi službami. Typy informací shromážděných těmito soubory cookie zahrnují, které stránky nejčastěji chodíte, kolik času utratíte na dané stránce nebo zda se na určitých stránkách objeví chybové zprávy.
  • Funkční cookies . Tyto cookies nám umožňují zapamatovat si vaše preference a volby, abychom mohli přizpůsobit naše služby vám a vašim zájmům. Například tyto soubory cookie si budou pamatovat, kterou zemi nebo jazyk jste vybrali, nebo budou používat zobrazované jméno v částech Služby. Pokud jste přihlášeni k vašemu účtu, můžeme sdružovat informace o souborech cookie s osobními údaji svázanými s vaším účtem.
  • Reklamní / marketingové cookies . Tyto cookies nám umožňují poskytnout vám relevantní marketing a inzeráty. Shromažďují informace o vašich interakcích s našimi marketingovými aktivitami (např. Na webových stránkách nebo prostřednictvím e-mailů), aby zjistili, jaké jsou vaše zájmy a preference a jak efektivní jsou takové reklamní či marketingové kampaně.

Váš prohlížeč můžete instruovat změnou jeho možností v sekci Nastavení nebo Předvolby, aby přestal přijímat soubory cookie nebo vás před přijetím souboru cookie z navštívených webových stránek vyzve. Pokud však cookies nepřijmete, nebudete moci používat některé nebo všechny části nebo funkce služeb.
C. Analytics třetích stran. Využíváme služby analytické služby třetích stran (například Google Analytics), abychom vyhodnotili vaše používání webových stránek, sestavili přehledy o činnosti, shromažďovali demografické údaje, analyzovali metriky výkonu a shromažďovali a vyhodnocovali další informace týkající se používání webových stránek a internetu. Tyto třetí strany používají soubory cookie a další technologie, které nám pomáhají analyzovat a poskytovat data. Přístupem k webu a jeho využíváním souhlasíte s tím, že zpracováváte údaje o vás těmito poskytovateli analýzy způsobem a za účelem stanoveným v těchto Zásadách ochrany osobních údajů.
Další informace o těchto třetích stranách, včetně toho, jak se vyhnout určitému sběru dat, naleznete na níže uvedených stránkách. Upozorňujeme vás, že pokud se odhlásíte od jakékoliv služby, pravděpodobně nebudete moci používat plnou funkčnost webových stránek.
Informace o službě Google Analytics naleznete na adrese https://www.google.com/analytics
Clicky naleznete na adrese https://clicky.com
Pro Inspectlet navštivte https://www.inspectlet.com/

Informace shromážděné od reklamních společností třetích stran nebo prostřednictvím nich
Oprávňujete nás, abychom na webových stránkách sdíleli další informace o vaší činnosti s třetími stranami za účelem přizpůsobení, analýzy, správy, reportingu a optimalizace reklamy, která se zobrazuje na webových stránkách i jinde. Tyto třetí strany mohou používat cookies, pixelové značky (také nazývané webové majáky nebo jasné gify) a / nebo jiné technologie pro shromažďování těchto dalších informací pro takové účely. Značky pixelů nám umožňují a tyto inzerenty třetích stran rozpoznávají soubor cookie prohlížeče, když prohlížeč navštíví web, na kterém je umístěna značka pixelů, aby zjistila, která reklama přináší uživatele na daný web. Můžete se rozhodnout pro přizpůsobení inzerce na základě shromážděných informací. Chcete-li se dozvědět více o používání těchto informací nebo zvolit, že tyto informace nepoužívají naši poskytovatelé nebo partneři třetích stran tím, že se odhlásíte, navštivte síťovou iniciativu pro reklamu kliknutím na odkaz http://www.networkadvertising.org/managing /opt_out.asp
4. Jak používáme a sdílíme informace
Oprávňujete nás, abychom použili osobní údaje, údaje o zákaznících, údaje o koncovém uživateli a další informace (dále jen "informace") pro následující účely. Vaše osobní údaje nebudeme používat k jiným účelům než k těm, které jsou popsány v těchto zásadách, nebo vám budou poskytnuty.

  • Poskytovat služby vám . Pokud chcete používat službu Blackbell k prodeji služeb nebo k účasti v našem affiliate programu, vyžadujeme od vás určité informace. Takové informace mohou zahrnovat vaše kontaktní údaje, webové stránky a platební údaje a informace o vašich doporučeních. Tyto informace sdílíme s našimi poskytovateli služeb nebo partnery v rozsahu, který je nezbytný pro poskytování služeb. Nemůžeme vám poskytovat služby bez těchto informací.

  • Odeslat komunikaci týkající se služby . Posíláme vám informace o administrativě nebo účtu, abychom vás informovali o našich službách, informovali vás o příslušných bezpečnostních problémech nebo aktualizacích nebo vám poskytli další informace týkající se transakcí. Bez takovéto komunikace si možná nebudete vědom důležitého vývoje týkajícího se vašeho účtu, který by mohl ovlivnit, jak můžete využívat naše služby.

  • Pro identifikaci, autentizaci a zabezpečení . Snažíme se poskytnout vám bezpečné zkušenosti s našimi službami. Za tímto účelem zpracováváme vaše osobní údaje, abychom zvýšili bezpečnost, sledovali a ověřovali přístup k identitě nebo službám, bojovali proti spamu nebo jinému škodlivému softwaru nebo bezpečnostním rizikům. Bez zpracování Vašich osobních údajů možná nebudeme schopni zajistit bezpečnost našich služeb.

  • Poskytovat služby zákazníkům . Když nás kontaktujete s otázkami, zpětnou vazbou, obavami, spory nebo problémy, zpracujeme vaše osobní údaje, abychom vám mohli odpovědět a vyřešit všechny problémy. Pokud nebudeme zpracovávat vaše osobní údaje, nemůžeme na vaše žádosti odpovídat a zajistit, že vaše služby budou pokračovat.

  • Požádat o vaši zpětnou vazbu

  • Zapojit se do marketingových aktivit . Můžeme vám posílat marketingové informace, abychom vás informovali o relevantních produktech a službách a nových funkcích; k cílenému marketingu; poskytovat vám propagační nabídky; nebo vás informovat o našich akcích, webových seminářích nebo materiálech, včetně těch našich partnerů. Zpracováváme informace o vašem využití našich služeb a vašich kontaktních informací za účelem poskytnutí marketingové komunikace. Marketingové komunikace můžete kdykoli odhlásit.

  • Provádět výzkum a vývoj . Jsme hrdí na to, že jsme inovativní a pokračovali v nabídce nových, přizpůsobených nebo vylepšených funkcí našich služeb. Za tímto účelem zpracováváme vaše osobní údaje, abychom lépe porozuměli vám a způsobu, jakým používáte a komunikujete s našimi službami. Bez takového zpracování nemůžeme zajistit, že budete nadále užívat některé nebo všechny naše služby.

Dále nám dáváte oprávnění používat a / nebo sdílet informace, jak je popsáno níže.
  • Zástupci, poskytovatelé a příbuzné třetí strany . Můžeme zapojit jiné společnosti a jednotlivce, aby vykonávali určité funkce spojené s obchodem v našem zastoupení. Příklady mohou zahrnovat poskytování technické pomoci, plnění objednávek, zákaznický servis a marketingovou pomoc. Tyto další společnosti budou mít přístup k informacím pouze tehdy, je-li to nezbytné k výkonu jejich funkcí av rozsahu povoleném zákonem. Můžeme také s vámi sdílet vaše informace s některou z našich mateřských společností, dceřiných společností nebo jiných společností pod společnou kontrolou.

  • Agregované informace.   V trvalé snaze lépe porozumět našim návštěvníkům a zákazníkům můžeme analyzovat osobní informace s dalšími informacemi v anonymní a agregované podobě, abychom mohli provozovat, udržovat, spravovat a vylepšovat webové stránky a služby. Tyto souhrnné informace vás osobně neidentifikují. Tyto souhrnné údaje můžeme sdílet s našimi pobočkami, agenturami, obchodními a propagačními partnery a dalšími třetími stranami. Můžeme také zveřejnit souhrnné statistiky uživatelů, abychom popisovali webové stránky a služby současným a budoucím obchodním partnerům a dalším třetím stranám za účelem dalších zákonných účelů.

  • Obchodní převody . Při rozvíjení našich obchodů bychom mohli prodávat nebo nakupovat firmy nebo aktiva. V případě prodeje společností, sloučení, reorganizace, prodeje majetku, likvidace nebo podobné události mohou být součástí převedených aktiv.

  • Právní požadavky . Vaše informace můžeme zveřejnit, je-li to vyžadováno zákonem, nebo v dobré víře, že takové jednání nebo zveřejnění je nezbytné nebo vhodné pro: (i) provozování webových stránek, (ii) dodržování jakýchkoli zákonných povinností, hlášení protiprávní činnosti, (iii) chránit a chránit naše práva, majetek, personál, dodavatele, sponzory, agenty nebo poskytovatele licence nebo (iv) chránit osobní bezpečnost prodejců, uživatelů webové stránky nebo veřejnosti .

5. Přístup a úprava předvoleb informací a komunikace
Zákazníci mohou přistupovat, odebírat, kontrolovat a / nebo měnit své osobní údaje tím, že se přihlásí na svůj účet nebo e-mailem na adrese privacy@blackbell.com. Kromě toho můžete řídit přijetí marketingové a neobchodní komunikace kliknutím na odkaz "odhlásit se" umístěný v dolní části marketingového e-mailu společnosti Blackbell. Využijeme komerčně přiměřené úsilí, aby tyto žádosti byly zpracovány včas. Zákazníci se nemohou vyvarovat přijímání transakčních e-mailů souvisejících s jejich účtem v Blackbell.
6. Jak chráníme informace
Provádíme komerčně přijatelné kroky k ochraně informací před ztrátou, zneužitím a neoprávněným přístupem, zveřejněním, změnami nebo zničením. Uvědomte si však, že žádný bezpečnostní systém není neprostupný. Nemůžeme zaručit bezpečnost našich databází nebo databází třetích stran, se kterými můžeme tyto informace sdílet, ani nemůžeme zaručit, že poskytnuté informace nebudou zachyceny při jejich přenosu přes internet. Zejména nám zaslané e-maily nemusí být bezpečné, a proto byste měli věnovat zvláštní pozornost při rozhodování o tom, jaké informace nám pošlete e-mailem.

Ste také zodpovědní za zabezpečení vašich osobních informací. Pokud používáte naše služby, měli byste zvolit heslo s dostatečnou délkou a složitostí a zachovat důvěrné heslo. Pokud si myslíte, že k vašemu účtu došlo k neoprávněnému přístupu nebo k jeho použití, kontaktujte nás prosím okamžitě na adrese privacy@blackbell.com.
7. Externí webové stránky
Webové stránky mohou obsahovat odkazy na webové stránky třetích stran. Společnost Blackbell nemá žádnou kontrolu nad postupy ochrany soukromí nebo obsahem těchto webových stránek. Jako taková neodpovídáme za obsah nebo zásady ochrany osobních údajů těchto webů třetích stran. Při návštěvě jiných webových stránek byste měli zkontrolovat příslušné zásady ochrany osobních údajů třetích stran a podmínky jejich používání.
8. Děti
Vědomě sbíráme osobní údaje od dětí mladších 16 let prostřednictvím webových stránek. Pokud máte méně než 16 let, neposkytujte nám žádné osobní údaje. Povzbuzujeme rodiče a zákonné zástupce, aby sledovali používání internetu pro děti a pomohli vymáhat naše zásady ochrany soukromí tím, že své děti nikdy neudělí osobní informace bez jejich svolení. Pokud máte důvod se domnívat, že nám dítě mladší 16 let nám poskytlo osobní informace, kontaktujte nás a my se budeme snažit tyto informace vymazat z našich databází.

9. Důležité upozornění pro nerezidenty USA
Webové stránky a služby jsou zaměřeny na zákazníky, kteří mají zásadní sídlo ve Francii, Evropské unii a ve Spojených státech. Veškeré informace, které nám poskytnete, včetně, mimo jiné, veškerých osobních údajů, budou uloženy na serverech umístěných v Evropské unii. Vaše informace (včetně jakýchkoli osobních informací) použijeme výhradně jako nezbytné pro plnění smlouvy mezi námi a vámi, jako například poskytováním našich služeb podle naší Licenční smlouvy.
10. Kalifornie obyvatelé
Podle oddílu 1798.83 Kalifornského občanského zákoníku mohou obyvatelé Kalifornie, kteří mají uzavřený obchodní vztah s firmou Blackbell, rozhodnout, že se rozhodnou, že nebudou sdílet vaše osobní údaje se třetími stranami pro účely přímého marketingu. Pokud jste obyvatel Kalifornie a (1) se chcete odhlásit; nebo (2) chcete požádat o určité informace týkající se zveřejnění vašich osobních údajů třetím osobám pro účely přímého marketingu, pošlete prosím e-mail na adresu privacy@blackbell.com s "Zásadami ochrany osobních údajů" v řádku předmětu nebo napište nás na adrese:
Blackbell, Inc.
Corporation Service Company
251 Little Falls Drive
Wilmington, DE 19808, Spojené státy
Společnost Blackbell navíc nezaznamenává, neuznává nebo neuděluje žádné mechanismy odhlášení nebo nevymění, včetně nastavení a / nebo signálů obecného webového prohlížeče "Nenasledují".

11. Obecné nařízení o ochraně údajů (GDPR)

Obyvatelé EU

Pokud jste rezidentem Evropské unie (dále jen "EU"), Spojeného království, Lichtenštejnska, Norska nebo Islandu (společně "Určené země"), můžete získat další práva podle nařízení EU o obecné ochraně údajů ("GDPR" s ohledem na vaše osobní údaje, jak je uvedeno níže.
V rozsahu, v němž je část této části v rozporu s podmínkami v jiných částech Zásady ochrany soukromí, budou podmínky této části platit pro rezidenty EU v určených zemích.

Naše role

V této části používáme výrazy "osobní údaje" a "zpracování". "Osobní údaje" obecně znamenají informace, které lze použít k individuální identifikaci osoby, a "zpracování" obecně zahrnuje akce, které lze provést v souvislosti s informacemi, jako je shromažďování, používání, ukládání a zveřejňování. Společnost bude správcem vašich osobních údajů zpracovávaných v souvislosti se službami.
Upozorňujeme, že v souvislosti s poskytováním služeb zákazníkům můžeme také zpracovávat osobní informace koncových uživatelů našich zákazníků nebo zaměstnanců, v takovém případě jsme zpracováváme osobní údaje. Společnost Blackbell není správcem údajů, pokud jde o osobní informace zpracovávané o uživatelských koncových uživatelích. Zákazníci řídí, jak využívají informace o zákazníkovi koncového uživatele získané prostřednictvím služeb služby Blackbell. Je vaší povinností zajistit, aby zpracovávaly informace koncového uživatele v souladu s platnými zákony

Právní základy pro zpracování osobních údajů

Popisujeme naše právní základy pro zpracování v části 4 ("Jak používáme a sdílíme informace") těchto Zásad ochrany osobních údajů. Vaše osobní údaje můžeme zpracovávat, pokud souhlasíte se zpracováním, splňováním našich zákonných povinností, pokud je to nezbytné k plnění našich závazků vyplývajících z jakýchkoli smluv uzavřených s vámi nebo k provedení vašich žádostí před uzavřením smlouvy pokud je to nutné k ochraně vašich životních zájmů, je-li to nezbytné k vyřízení ve veřejném zájmu nebo k našim oprávněným zájmům chránit náš majetek, práva nebo bezpečnost společnosti Blackbell, našich zaměstnanců, našich zákazníků nebo jiných.

Marketing

Pokud se nacházíte ve vymezených zemích a jste současným Blackbell uživatelem nebo zákazníkem, budeme vás kontaktovat pouze elektronickými prostředky (například e-mailem nebo SMS) v souladu s vašimi komunikačními preferencemi a / nebo s informacemi o našich službách, které jsou podobné Služby, které jste od nás zakoupili nebo které jste sjednali k nákupu od nás.
V případě nových uživatelů nebo zákazníků umístěných v určených zemích vás budeme kontaktovat elektronickými prostředky pouze pro marketingové účely, jak to dovolují platné zákony nebo s výhradou vašeho souhlasu s přijetím takových sdělení od nás.

Vždy můžete svůj souhlas odvolat nebo změnit své preference marketingové komunikace. Chcete-li se odhlásit od e-mailů, klikněte na odkaz "odhlásit se" v zápatí marketingových e-mailů nebo nás kontaktujte na adrese privacy@blackbell.com. Můžete reklamovat naše marketingové komunikace kdykoli a bezplatně. Přímý marketing zahrnuje jakoukoli komunikaci s vámi, která je založena pouze na reklamě nebo propagaci produktů a služeb; nezahrnuje transakci nebo komunikaci týkající se služby.

Individuální práva

Společnost Blackbell splňuje zákony na ochranu dat tím, že zajistí, že budete mít při používání našich služeb práva popsaná níže. Chcete-li uplatnit vaše práva, kontaktujte nás na adrese compliance@blackbell.com, abychom mohli vaše žádost posoudit podle platných zákonů. Když obdržíme žádost o individuální práva prostřednictvím e-mailu, můžeme podniknout kroky k ověření vaší totožnosti před vyhověním požadavku na ochranu vašeho soukromí a bezpečnosti.

Upozorňujeme, že vaše práva jsou omezena. Můžeme omezit vaše individuální práva: (a) když je vyžadováno nebo zakázáno odepření přístupu; b) poskytnutí přístupu by mělo negativní dopad na soukromí ostatních; © chránit naše práva a vlastnosti; a d) pokud je žádost nepatřičná nebo zatěžující.

  • Právo odvolat souhlas . Když shromažďujeme osobní informace od vás na základě souhlasu, máte právo kdykoli svůj souhlas odvolat. Odvolání souhlasu neovlivní zákonnost zpracování Blackbell na základě souhlasu před stažením.
  • Právo na přístup a nápravu . Máte právo požadovat kopii osobních údajů, které máme k dispozici. Bez zbytečného odkladu a bezplatnosti vám poskytneme kopii, s výjimkou případů, kdy nám zákon umožňuje účtovat poplatek za poskytnutí přístupu k vašim osobním údajům. Můžeme omezit váš přístup, pokud by tento přístup nepříznivě ovlivnil práva a svobody ostatních. Můžete také požádat o opravu nebo aktualizaci všech vašich osobních informací, které držíte, které jsou nepřesné.
  • Právo na přenositelnost dat . Pokud zpracováváme vaše osobní údaje na základě smlouvy s vámi nebo na základě vašeho souhlasu, nebo zpracování probíhá automatizovaně, můžete požádat o zaslání vašich osobních údajů v strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu a můžeme převést vaše osobní údaje přímo na jiného "správce", pokud je to technicky proveditelné, pokud výkon tohoto práva nepříznivě neovlivní práva a svobody ostatních.
  • Právo na vymazání . Můžete požádat o smazání všech vašich osobních údajů, které:
    • již není nutné vzhledem k účelům, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány;
    • byla shromážděna ve vztahu ke zpracování, které jste dříve souhlasili, ale později tento souhlas odvolal; nebo
    • byla shromážděna ve vztahu ke zpracovatelským činnostem, které jste namítali, a neexistují žádné nadřazené oprávněné důvody pro naše zpracování.
  • Právo na omezení . Máte právo omezit zpracování vašich osobních údajů, pokud platí některá z následujících podmínek:
    • Spochybníte přesnost vašich osobních údajů, které jsme zpracovali. V takových případech omezíme zpracování během období, které je nezbytné k ověření přesnosti vašich osobních údajů.
    • Zpracování je protiprávní a vy nesouhlasíte s vymazáním vašich osobních údajů a požádejte místo toho o omezení jeho užívání.
    • Vaše osobní údaje již nepotřebujeme pro účely zpracování, ale požadujete od vás, abyste vytvořili, uplatnili nebo obhájili právní nároky.
    • Vyjádřili jste námitky proti zpracování, až do ověření, zda legitimní důvody našeho zpracování převyšují vaše práva.
Omezené osobní údaje jsou zpracovávány pouze s vaším souhlasem nebo pro zřízení, výkon nebo obranu právních nároků nebo pro ochranu práv jiné fyzické či právnické osoby nebo z důvodů důležitého veřejného zájmu. Budeme vás informovat, zda je omezení zrušeno.


  • Právo vznést námitky proti zpracování . Pokud zpracováváme vaše osobní údaje na právním základě souhlasu, smlouvy nebo oprávněných zájmů, můžete k takovému zpracování kdykoliv podat námitku, jak to dovolují platné zákony. Můžeme i nadále zpracovávat vaše osobní údaje, pokud je to nezbytné pro ochranu právních nároků nebo pro jiné výjimky povolené platnými právními předpisy.
  • Oznámení třetím stranám zpracovávajícím vaše osobní údaje . Pokud sdílíme vaše osobní údaje s třetími stranami, oznámíme každou opravu, vymazání nebo omezení vašich osobních údajů každé třetí osobě, která vaše informace obdržela, pokud se to neukáže jako nemožné nebo nevyžaduje nepřiměřené úsilí. Na základě vaší žádosti identifikujeme tyto třetí strany.
  • Zachování . Pokusíme se omezit uchovávání vašich osobních údajů na dobu potřebnou k tomu, aby sloužili účelům, pro které byly vaše osobní údaje zpracovávány, řešit spory, prosazovat naše dohody a podle požadavků nebo povolených zákonem. Zatímco požadavky na uchovávání se mohou lišit podle zemí, obecně platí retenční doby popsané níže.
    • Kontaktní informace . Například vaše jméno, e-mailová adresa a telefonní číslo použité pro marketingové účely se uchovávají průběžně, dokud se nezrušíte. Jakmile se odhlásíte, přidáme vaše kontaktní údaje na náš seznam potlačení na neurčitou dobu, abychom zajistili, že budeme respektovat požadavek na odhlášení.
    • Interakce a obsah . Lístky na podporu a další obsah mohou být například po uzavření účtu vedeny na dobu neurčitou za účelem založení nebo obhajoby právních nároků, auditu a prevence kriminality.

Máte-li jakékoli dotazy, můžete se obrátit na našeho inspektora ochrany údajů na adrese compliance@blackbell.com
12. Změny těchto zásad ochrany osobních údajů
Tato Zásady ochrany osobních údajů jsou platná od data uvedeného v horní části těchto Zásad ochrany osobních údajů. Tyto zásady ochrany osobních údajů můžeme občas změnit. Jakékoli takové změny budou zveřejněny na webových stránkách. Přístupem k webové stránce a / nebo k používání služeb po provedení takových změn v těchto zásadách ochrany osobních údajů se považujete za takové změny. Vezměte prosím na vědomí, že v rozsahu povoleném platnými právními předpisy se naše používání informací řídí zásadami ochrany osobních údajů platnými v době, kdy shromažďujeme informace. Pravidelně se obraťte na tyto zásady ochrany osobních údajů.
13. Jak nás kontaktovat
Máte-li dotazy k těmto zásadám ochrany osobních údajů, obraťte se na společnost Blackbell prostřednictvím e-mailu na adrese privacy@blackbell.com s "zásadami ochrany osobních údajů" v řádku předmětu.

Copyright © 2018 Blackbell, Inc. Všechna práva vyhrazena.

0 Položky
Celkem