Blackbellin tietosuojakäytäntö - loppukäyttäjät

Hakeminen loppukäyttäjille

Learn More

Noin

Luet Blackbellin , sähköisen kaupankäynnin alustan, jota yritykset käyttävät online-palvelujen myymiseen , tietosuojakäytäntö .

Meistä

Blackbell on suurin tapa myydä palvelujasi
Luo oma sivusto, jossa on intuitiivinen verkkosivujen rakentaja, jotta voit mainostaa palveluitasi verkossa.
Hallitse sisältöä, maksuja, asiakaspalvelua ja henkilökohtaista kalenteria sovelluksessamme.
Ota hallinta, päivitä liiketoimintaasi ja toimita asiakkaalle maailmanluokan kokemus.

Tietosuojakäytäntö

Voimassa 1. huhtikuuta 2016 alkaen
Päivitetty viimeksi: 30. tammikuuta 2018
Me Blackbell, Inc. ("Blackbell", "me", "me" tai "meidän") olemme luoneet tämän tietosuojakäytännön (tämä "tietosuojakäytäntö"), koska tiedämme, että välität meille antamasi tiedot käytetään jaetaan. Tämä tietosuojakäytäntö liittyy tietojenkeruun ja käytäntöihin, kun käytät ja käytät verkkosivustoa, sovellusta tai palveluja (yhdessä "Blackbell-tarjouksia") mistä tahansa laitteesta.
Käyttäessäsi verkkosivustoa ja / tai käytät tai käytät Blackbell-tarjouksia, olet sitoutunut noudattamaan tämän tietosuojakäytännön ehtoja ja niihin liittyviä käyttöehtoja, jotka sisältyvät tähän viitteenä. Suostut myös siihen, että sidotut laitokset ja / tai myyjät voivat sitoa kaikkia muita ehtoja ja / tai tietosuojakäytäntöjä, joihin Blackbell ei ole vastuussa. Tällöin sinulle annetaan tällaisia lisäehtoja ja / tai tietosuojakäytäntöjä, ja niiden on hyväksyttävä ne pääsyäksesi Blackbell-tarjouksiin ja käyttämään niitä.
Kapitalisoiduilla termeillä, joita ei ole määritelty tässä tietosuojakäytännössä, on oltava käyttöehtomme mukainen.
Tärkeä huomautus muille kuin Yhdysvaltain asukkaille
Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, ota huomioon, että kaikki meille annetut tiedot ja / tai ne, jotka keräämme sinulta, siirretään, käsitellään ja käytetään Yhdysvalloissa. tässä tietosuojakäytännössä esitettyjä ehtoja. Käyttämällä Blackbell-tarjouksia ja / tai antamalla meille tietoja, annatte peruuttamattomasti ja ehdoitta luvan tällaiseen siirtoon, käsittelyyn ja käyttöön Yhdysvalloissa.
Keräämämme tiedot
1. Henkilötiedot
Kun määrität tilisi tai kirjaudut käyttämään Blackbell-tarjouksia tilillesi, sinua kehotetaan antamaan meille, tai annatte meille luvan käyttää yrityksiä, myyjiä ja myynninedistämiskumppaneitamme henkilökohtaisia tietojasi. Tällaisiin henkilökohtaisiin tietoihin voi sisältyä etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumerot, profiilikuva ja maksutavat. Voit halutessasi käyttää Facebook Connectia tai vastaavia kirjautumisia, jos haluat täyttää tietyt tiedot rekisteröintisivuillamme automaattisesti. Jos käytät tällaisia kolmannen osapuolen kirjautumisia, valtuutat Blackbellin keräämään, tallentamaan ja käyttämään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti kaikkia tietoja, jotka olette hyväksyneet, että Facebook, Inc. ("Facebook") tai muut kolmannet osapuolet voisi tarjota meille sovellusohjelmointirajapinnan (API) kautta. Tällaisiin tietoihin voi sisältyä rajoituksetta etu- ja sukunimi, Facebook-käyttäjätunnus, Facebook-profiilikuva, ainutlaatuinen Facebook-tunniste ja käyttöoikeustunnus sekä sähköpostiosoite. Kaikki tämän jakson mukaisesti keräämämme ja / tai vastaanottamat tiedot ovat yhteisesti nimeltään ”Henkilökohtaiset tiedot”.
Emme kerää henkilökohtaisia tietojasi, kun käytät Blackbell-tarjouksia, ellet anna meille henkilökohtaisia tietoja vapaaehtoisesti tai jos emme pääse siihen tutustumaan laitosten, myyjien ja myynninedistämiskumppanien kautta.
2. Maantieteellinen tieto
Blackbell-tarjousten tietyt ominaisuudet ja toiminnot perustuvat sijaintiin. Jotta voimme tarjota näitä ominaisuuksia ja toimintoja, kun olet kirjautunut Palveluihin, voimme, suostumuksessamme, kerätä automaattisesti maantieteellisiä tietoja laitteeltasi, langattomalta operaattoriltasi ja / tai tietyiltä kolmannen osapuolen palveluntarjoajilta. Tällaisia tietoja kutsutaan kollektiivisesti nimellä "Geolocational Information". Tällaisen Geolocational Informationin kerääminen tapahtuu vain silloin, kun Palvelut toimivat laitteessasi.

3. Tilaa tiedot
Kun haluat käsitellä tuotteita ja / tai palveluja koskevia tilauksia Blackbell-tarjousten kautta (jokainen, ”Tila”), sinun on annettava meille tiettyjä tietoja tapahtumasta, jota haluat suorittaa, kuten asiakkaan tunnus, erityisesti tilattavat tuotteet ja / tai palvelut, varauksen tai tapaamisen aika ja / tai vieraiden lukumäärä. Tällaisia tietoja kutsutaan kollektiivisesti "Tilaustiedoksi".
4. Laskutustiedot
Jotta voisit käsitellä tilauksesi, saatat joutua toimittamaan tiettyjä laskutustietoja, kuten PayPal-tiliisi, pankkikorttisi numeroon, luottokortin numeroon, vanhentumispäivään, pankkitilin tietoihin, laskutusosoitteeseen, aktivointikoodiin ja vastaaviin tietoihin liittyviä tietoja (yhteisesti "Laskutustiedot"). Kolmannen osapuolen maksutoimittajat keräävät ja käsittelevät tällaista laskutustietoa niiden tietosuojakäytäntöjen ja käyttöehtojen mukaisesti, emmekä pääse käsiksi niihin liittyviin laskutustietoihin.

5. Muut tiedot
Henkilötietojen, maantieteellisten tietojen, laskutustietojen ja tilaustietojen lisäksi voimme kerätä tai saada lisätietoja (yhteisesti ”Muut tiedot”). Tällaisia muita tietoja voivat olla:
a. Sinulta . Lisätietoja itsestäsi, jonka annat meille vapaaehtoisesti, kuten henkilökohtaiset edut, ikä, sukupuoli, tuote- ja palveluasetukset sekä muut tiedot, jotka eivät tunnista sinua suoraan.
b. Toiminnastasi. Tiedot, jotka keräämme automaattisesti, kun käytät Blackbell-tarjouksia, mukaan lukien rajoituksetta:
• Kun vierailet Web-sivustossa, voimme kerätä IP-osoitteen, selaimen tyypin ja kielen, viittaamalla ja poistumalla sivuja ja URL-osoitteita, päivämäärää ja kellonaikaa, tiettyihin sivuihin käytetyn ajan, verkkosivuston osia jne.
• Kun käytät Palveluita, voimme kerätä sen laitoksen nimen, jossa olet todennut, ja tietoja, jotka koskevat meitä, laitoksia, myyjiä ja myynninedistämiskumppaneitamme.
• Kun käytät Blackbell-tarjouksia, voimme kerätä tietoja siirretystä tai kulutetusta kokonaismäärästä, kirjautuneena olevasta ajasta ja vastaavista tiedoista.
C. Tietoja laitteestasi . Tietoja, joita voimme kerätä laitteestasi, mukaan lukien yleisesti yksilöllinen tunnus (UUID), MAC-osoite, käyttöjärjestelmä ja versio (esim. IOS, Android tai Windows), operaattorin ja maan sijainti, laitteiston ja prosessorin tiedot (tallennus, sirun nopeus, kameran resoluutio, NFC käytössä ja verkon tyyppi (WiFi, 2G, 3G, 4G).
d. Evästeistä . Tiedot, jotka keräämme käyttämällä evästetekniikkaa. Evästeet ovat pieniä tietopaketteja, jotka verkkosivusto tallentaa laitteen kiintolevylle niin, että laite "muistaa" tietoja vierailustasi. Voimme käyttää sekä istunnon evästeitä (jotka päättyvät, kun suljet selaimen) että pysyviä evästeitä (jotka pysyvät laitteessasi, kunnes poistat ne), jotta voimme kerätä muita tietoja ja parantaa kokemustasi Blackbell-tarjousten avulla. Jos et halua meidän asettavan evästeen kiintolevylle, voit ehkä ottaa tämän toiminnon pois käytöstä laitteessasi. Lisätietoja Internet-selaimen ohjeista saat siitä, miten tämä tehdään ja miten pysyvät evästeet poistetaan. Jos kuitenkin päätät olla hyväksymättä evästeitä, Blackbell-tarjoukset eivät ehkä toimi oikein.
e. Muista lähteistä . Tiedot, joita voimme kerätä tai vastaanottaa Facebookista, muista kolmansien osapuolien sivustoista, laitoksista, myyjistä ja myynninedistämiskumppaneistamme niiden käyttöehtojen ja tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.
6. Kolmannen osapuolen mainosyritysten keräämät tiedot
Voimme jakaa Muita tietoja toiminnastasi käyttämällä Blackbell-tarjouksia kolmansien osapuolten kanssa räätälöimällä, analysoimalla, hallitsemalla, raportoimalla ja optimoimalla Blackbell-tarjouksissa ja muualla näkyvää mainontaa. Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää evästeitä, pikselimerkkejä (kutsutaan myös web-majakkeiksi tai selkeiksi gifeiksi) ja / tai muita tekniikoita tällaisen muun tiedon keräämiseksi tällaisiin tarkoituksiin. Pikselitunnisteet mahdollistavat meille ja näiden kolmannen osapuolen mainostajille mahdollisuuden tunnistaa selaimen evästeen, kun selain vierailee sivustossa, jossa pikselin tunniste sijaitsee, jotta saat selville, mikä mainos tuo käyttäjälle tietyn sivuston.
7. Tietojen ja viestintäasetusten käyttäminen ja muokkaaminen
Asiakkaat, jotka ovat toimittaneet meille henkilökohtaisia tietoja, voivat käyttää, poistaa, tarkastella ja / tai tehdä muutoksia samaan noudattamalla Web-sivustossa olevia ohjeita ja muuttamalla tilinsä asetuksia. Vastaavasti asiakkaat voivat hallita markkinointi- ja ei-tapahtumaviestinnän vastaanottamista muuttamalla tilinsä asetuksia. Käytämme kaupallisesti kohtuullisia ponnisteluja tällaisten pyydettyjen muutosten käsittelemiseksi ajoissa. Asiakkaat eivät kuitenkaan voi kieltäytyä vastaanottamasta tilinsä liittyviä liiketoimintaa koskevia sähköpostiviestejä, kuten Blackbell-tarjousten käyttöä koskevia sähköpostiviestejä ja käyttöehtojen ja tämän tietosuojakäytännön päivityksiä.

8. Miten käytämme ja jaamme tietoja
Käytämme henkilötietoja, maantieteellistä tietoa, tilausinformaatiota ja muuta tietoa (yhteisesti "tiedot") Blackbell-tarjousten tarjoamiseksi ja parantamiseksi, tilausten käsittelemiseksi, palautteen pyytämiseksi, tuotteistamme ja palveluistamme sekä niistä toimittajien ja toimittajien keskuudessa ja hallinnoi myynninedistämisohjelmia. Lisäksi voimme käyttää tietoja alla kuvatulla tavalla.
- Jotta voisimme tarjota Palvelut ja käsitellä tilauksia, meidän on jaettava tietojasi sovellettavan laitoksen ja / tai myyjän kanssa, joka voi käyttää näitä tietoja ilmoittamaan teille tarjoamistaan muista tuotteista ja palveluista. Jos haluat lopettaa tällaisen markkinointiviestinnän lähettämisen, kerro heille.
- Jotta voisimme hallinnoida palkkiojamme, kilpailumme, arvopapereita, kilpailuja ja myynninedistämisohjelmia, voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi, maantieteellisiä tietoja, tilaustietoja ja muita tietoja kolmansien osapuolten myynninedistämis- ja markkinointikumppaneidemme kanssa, mukaan lukien rajoituksetta yritykset osallistua eri ohjelmiin.
- Saatamme aika ajoin jakaa tietojasi laitoksille, myyjille, myynninedistämiskumppaneillemme ja muille yrityksille, jotka voivat antaa sinulle tietoja tarjoamistaan tuotteista ja palveluista. Lain edellyttämässä määrin sinulle annetaan kuitenkin mahdollisuus kieltäytyä tällaisesta jakamisesta.
- Kolmannen osapuolen sovellukset tai palvelut voivat käyttää luvallasi henkilötietojasi, jotta voisit esimerkiksi antaa luvan jakaa henkilökohtaisia tietojasi muihin verkkosivustoihin ja palveluihin, kuten Facebookiin ja Twitteriin.
- Jatkuvasti pyrittäessä ymmärtämään paremmin käyttäjiä ja Blackbell-tarjouksiamme, voisimme analysoida tieto- ja käyttäjäsisältöä kokonaisuutena, jotta Blackbell-tarjouksia voidaan käyttää, ylläpitää, hallita ja parantaa. Tämä yhdistetty tieto ei tunnista sinua henkilökohtaisesti. Voimme jakaa tämän yhdistetyn tiedon tytäryhtiömme, edustajamme, laitosten ja myyjien kanssa. Voimme myös paljastaa yhdistettyjä käyttäjätietoja kuvaamaan Blackbell-tarjouksia nykyisille ja mahdollisille laitoksille ja myyjille sekä muille kolmansille osapuolille muille laillisille tarkoituksille.
- Voimme palkata muita yrityksiä ja yksilöitä toimimaan puolestamme. Esimerkkejä voivat olla verkkopalvelujen tarjoaminen, tietotekniikan tuki ja asiakaspalvelu. Näillä muilla yrityksillä on pääsy tietoihin vain, kun se on tarpeen tehtäviensä suorittamiseksi ja lain sallimissa rajoissa.
- Voimme jakaa osan tai kaikki tietosi meidän tytäryhtiöihimme tai muihin yhteisessä määräysvallassa oleviin yrityksiimme.
- Kun kehitämme liiketoimintaamme, voimme myydä tai ostaa yrityksiä tai omaisuutta. Yrityksen myynnin, sulautumisen, uudelleenjärjestelyn, varojen myynnin, purkamisen tai vastaavan tapahtuman tapauksessa tiedot voivat olla osa siirrettyä omaisuutta.
- Lain sallimissa rajoissa voimme myös paljastaa tietosi, jos laki, tuomioistuimen määräys tai muu hallitus tai lainvalvontaviranomainen tai sääntelyvirasto sitä edellyttää, tai aina kun uskomme, että tällaisten tietojen paljastaminen on välttämätöntä tai suositeltavaa esimerkiksi suojella Blackbellin tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.
9. Miten suojaamme tietosi
Teemme kaupallisesti kohtuullisia toimenpiteitä tietojen suojaamiseksi menetyksiltä, väärinkäytöltä ja luvattomalta käytöltä, paljastamiselta, muutoksilta tai tuhoamiselta. Ymmärrä kuitenkin, että mikään turvajärjestelmä ei ole läpäisemätön. Emme voi taata tietokantojen tai niiden kolmansien osapuolien tietokantojen turvallisuutta, joiden kanssa voimme jakaa tällaisia tietoja, emmekä voi taata, että toimittamiasi tietoja ei oteta kiinni, kun niitä lähetetään Internetin välityksellä. Erityisesti meille lähetetty sähköpostiviesti ei välttämättä ole turvallinen, joten sinun on syytä olla erityisen varovainen, kun päätät, mitä tietoja lähetät meille sähköpostitse.

10. Kalifornian asukkaat
Kalifornian siviililain 1798.83 §: n mukaan Kalifornian asukkaat, joilla on vakiintunut liikesuhde Blackbelliin, voivat halutessaan kieltäytyä jakamasta henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa suoramarkkinointitarkoituksiin. Jos olet Kalifornian asukas ja (1) haluat kieltäytyä; tai (2) haluat pyytää tiettyjä tietoja, jotka koskevat henkilökohtaisten tietojen paljastamista kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin, lähetä sähköpostia osoitteeseen Privacy @ blackbel l. tai kirjoita meille osoitteeseen:
Blackbell, Inc.
Yrityspalveluyritys
251 Little Falls Drive
Wilmington, DE 19808, Yhdysvallat
Blackbell ei myöskään seuraa, tunnista tai kunnioittaa opt-out-toimintoa tai ei seuraa mekanismeja, mukaan lukien yleiset selaimet ”Älä seuraa” -asetuksia ja / tai signaaleja.
11. Lapset
Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia tietoja alle 16-vuotiailta lapsilta Blackbell-tarjousten kautta. Jos olet alle 16-vuotias, älä käytä Blackbell-tarjouksia tai anna meille henkilökohtaisia tietoja. Kannustamme vanhempia ja laillisia huoltajia seuraamaan lastensa internetin käyttöä ja auttaaksemme noudattamaan tietosuojakäytäntöämme antamalla lapsilleen ohjeita, etteivät he koskaan anna meille henkilökohtaisia tietoja ilman heidän lupaansa. Jos sinulla on syytä uskoa, että alle 16-vuotias lapsi on antanut meille henkilökohtaisia tietoja, ota meihin yhteyttä, ja käytämme kaupallisesti kohtuullisia ponnisteluja poistaa nämä tiedot tietokannoista, vaikka ei ole varmuutta siitä, että voimme tehdä niin.
12. Ulkoiset sivustot
Voit käyttää Blackbell-tarjouksia kolmansien osapuolten verkkosivustojen käyttämiseen, ja Blackbell-tarjoukset ja Blackbell-tarjousten kautta saadut mainokset voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin. Blackbellillä ei ole valvontaa minkään kolmannen osapuolen verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä, joita voit käyttää Blackbell-tarjousten tai laitosten, myyjien, mainostajien, sponsorien tai muiden sivustojen, joihin tarjoamme linkkejä, verkkosivuilla. Siten emme ole vastuussa näiden kolmansien osapuolien verkkosivujen sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä. Sinun tulisi tarkistaa sovellettava kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot vierailemalla muilla sivustoilla.
13. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön
Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa tämän tietosuojakäytännön yläreunassa mainittuna päivänä. Voimme aika ajoin muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ja lähettää mahdolliset muutokset verkkosivustoon heti, kun ne tulevat voimaan. Kun käytät Blackbell-tarjouksia, kun olemme tehneet tällaisia muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, oletetaan hyväksyneen tällaiset muutokset. Ota yhteyttä tähän tietosuojakäytäntöön säännöllisesti.
14. Yhteydenotto
Jos sinulla on kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@blackbell.com.
Copyright © 2016 Blackbell, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

0 item(s)
Total